opc_loader

Urn met waxinehouder in satijn: Square met Paars glas

Artikelnr: BW2534

De Square is een metalen mini urn in zilverkleur met waxinehouder van glas in een paarse semi-transparante kleur. Deze metalen urnen collectie is ontworpen door beeldend kunstenaar Suzanne Bohncke. De Square is leverbaar in 4 verschillende kleuren bij Wouter van Gedenk Idee in Zeeland. Onder de waxinehouder is een askamer voor een beetje crematie-as of een ander tastbaar aandenken aan uw dierbare.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst op urn

79,00 71,00
U bespaart: 10%
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Beperkt voorradig
Materiaal
metaal + glas
Inhoud
75ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
H=120mm / 60x60mm

Urn met waxine: Square (paars)

Een strak model waxinelichthouder ontworpen door Suzanne Bohncke. De metalen houder in zilverkleur is aan de buitenzijde satijn gepolijst, de glazen waxinehouder is verkrijgbaar in 4 verschillende transparante kleuren. De hoogte van deze gecombineerde urn met waxinelicht is ca. 120mm. De crematie-as kan geplaats worden in het voetje van de waxinehouder, hiervoor is bijgeleverd een fluwelen zakje voor een kleine hoeveelheid crematie-as. In plaats hiervan kunt u natuurlijk ook een ander tastbaar aandenke plaatsen, vaak wordt gebruikt een haarlok of een stukje kleding van de dierbare. 

Een mooie aanvulling op dit gedenkteken is een persoonlijke inscriptie op de waxinelichthouder, bijvoorbeeld een naam en/of een datum. Op verzoek kunnen wij u hiervoor een prijs offreren. De kosten zijn mede afhankelijk van aantal plaatsen van gravering en hoeveelheid tekst. De gravering moet perfect zijn en wordt uitsluitend verricht door een gespecialiseerd bedrijf met een levertijd van ca. 2 tot 3 weken. Er zijn verschillende lettertypes mogelijk:

D E T A I L S
formaat Ø=60mm
hoogte H=120mm

contactinformatie

Urn met waxinehouder in satijn: Square met Paars glas heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Urn met waxinehouder in satijn: Square met Paars glas

Meest recente reviews

,

Laatst bekeken items