opc_loader

Urn met waxine van kristalglas: MultiColor (45ml)

Artikelnr: U28MC
Eeuwige Roos

Tealight met waxinehouder en kleine askamer in kristalglas. Deze kleine urn kent verschillende kleurencombinaties. Aan de onderzijde is een kleine vulopening, de urn kunt u eenvoudig zelf vullen, indien gewenst doen wij dat graag voor u bij uw bezoek aan onze showroom. De Tealight is ca. 7cm hoog en heeft een volume inhoud van ca. 45ml.

78,00
RVS staander
Levertijden
Levertijd:
Vaak uit voorraad leverbaar
Verzendmethode
Post NL (Levertijd: zie productinformatie):
0,00
Kenmerken
Materiaal:
kristalglas
Inhoud:
45ml
Formaat:
H=7cm / Ø=9cm

T-light urnen met kleine askamer: MultiColor

Onze kleine thealight valt onder de kleine as-gedenkornamenten. De Tealight as-gedenkornament is van kristalglas vervaardigd en leverbaar in verschillende kleuren. In de gekleurde voet van het as-gedenkornament bevindt zich een reservoir voor plaatsing van een symbolische hoeveelheid crematie-as. De as wordt rondom omgeven door een gekleurde askamer en daardoor minder opvallend zichtbaar. Aan de bovenzijde van dit gedenkobject past een ronde waxine voor een Eeuwige vlam. 

Het as-reservoir wordt afgesloten d.m.v. een zelf-hechtende sluitplaat. De Tealight is meer dan een as-gedenkornament, het is een klein kunstwerk ter herinnering aan uw dierbare. Alle as-gedenkornamenten zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek.

RVS staander voor T-light urn
De RVS staanders bieden de mogelijkheid om uw eigen gedenk monumentje te creëren voor thuis en zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende varianten: RVS staander blanco, RVS staander met figurante; hartje, dierenpootje of vlinder en een combinatie van figuratie en tekst. Het is tevens mogelijk om uw eigen gepersonaliseerde tekst toe te voegen d.m.v. een lasergravure. U creëert uw eigen persoonlijk aandenken ter nagedachtenis van uw dierbaren. Prijzen voor tekstgravering op aanvraag !

In het echt zijn deze urn glasrelieken veel mooier dan wij u op een foto kunnen tonen. 

D E T A I L S
inhoud 45ml
materiaal kristalglas

Alternatieve artikelen:

Qshops webwinkelkeurmerk

Veilig en betrouwbaar winkelen bij Gedenk Idee in Zeeland

Vakkundige medewerkers

Wij bieden professionele service door 10 jaar ervaring in de uitvaartbranche

Verzendkosten


Gratis verzending vanaf   75,- (NL)
Gratis verzending vanaf 140,- (BE)

IN3 - GESPREID BETALEN


In3 gespreid betalen is uitermate geschikt voor grotere uitgaven.

- Betaal in drie termijnen

- Geen BKR toetsing, geen rente !

- beschikbaar voor orders vanaf €99