opc_loader

Memory Box mini urn met Engel: goudkleur

Artikelnr: membox-gk

De mini urn edelstaal | Memory Box, goudkleur met Engel is een schitterende mini urn. U kunt deze Memory Box voorzien van de crematie-as van uw dierbare, een haarlokje, een stukje kleding of zand rondom het graf. Onder de sierlijke engel bevindt zich de askamer. Deze is gemakkelijk te openen en dichten, middels een schroefsysteem. Deze mini urn is leverbaar in verschillende kleuren.

75,00
Graveertekst
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijden
Levertijd:
Levertijd 10 werkdagen
Kenmerken
Materiaal:
edelstaal
Inhoud:
70ml
Weerbestendig:
niet geschikt voor buiten
Formaat:
50x50x50mm

Memory Box mini urn met Engel edelstaal: goudkleur.

De mini urn edelstaal | memory box, goudkleurig met Engel is een schitterende mini urn. U kunt deze memory box voorzien van de as van uw dierbare, een haarlokje of zand rondom het graf. Onder de sierlijke engel bevindt zich de askamer. Deze is gemakkelijk te openen en dichten, middels een schroefsysteem. Een rouwperiode is een moeilijke tijd en met deze designers vormgegeven mini urn engel rosé goud, heeft u altijd een tastbare herinnering. Hiermee kunt u die speciale momenten met uw dierbare herdenken. Voor velen is het een symbolische en tastbare herinnering aan die ene speciale persoon of het geliefde huisdier. Door het kleine formaat van de mini urn, stelt deze u in de gelegenheid, de mini urn overal te plaatsen waar u maar wenst. 

Graveren van naam en/of datum 
U kunt de mini urn desgewenst ook laten voorzien van een gravure zodat deze volledig gepersonaliseerd is met een dierbare tekst. Wij rekenen hiervoor € 12,95 voor de kosten van de graveerder.

Kenmerken mini urn engel in goudkleur: 
Deze mini urntjes, zijn gemaakt van 316L edelstaal, ofwel chirurgisch staal en daardoor hebben zij een prachtige schittering. Het roest niet waardoor het altijd zuiver en mooi blijft. Hoewel het qua kleur op goud lijkt, is edelstaal veel duurzamer. 

De afmetingen van de mini urntjes zijn 50x50x50mm met een gewicht van ca. 170 gram. Een discrete mini urn dat net genoeg opvalt, waarbij u voor u zelf kunt houden, dat het een mini urn is. Door het massieve gewicht staan deze mini urntjes erg stevig op uw salontafel. 

D E T A I L S
materiaal edelstaal
formaat 50x50x50mm

Alternatieve artikelen:

Qshops webwinkelkeurmerk

Veilig en betrouwbaar winkelen bij Gedenk Idee in Zeeland

Vakkundige medewerkers

Wij bieden professionele service door 12 jaar ervaring in de uitvaartbranche
 

Onze Service bij Gedenk Idee

 gratis vullen bij aankoop urn
 gratis vullen van assieraden
✔ professionele dienstverlening
✔ persoonlijk contact
✔ bezoek mogelijk op kantoor
✔ betaling mogelijk in termijnen


 

Verzendkosten


 

Gratis verzending vanaf €75
Gratis verzending vanaf €125

IN3 - GESPREID BETALEN


In3 gespreid betalen is uitermate geschikt voor grotere uitgaven.

- Betaal in drie termijnen

- Geen BKR toetsing, geen rente !

- beschikbaar voor orders vanaf €100


 

Laatst bekeken items