Showroom in Rotterdam
Gratis parkeren
Voordelige urnen

Urnen van edelstaal in verschillende prijsklasse.

Edelstalen urnen zijn leverbaar in uiteenlopende kleuren en geschikt voor een asbestemming van een volwasene. De hoeveelheid crematie-as van een volwassene is ongeveer 3,5 liter en past daardoor merendeels in deze modellen.

Voordelige urnen 

per pagina
Toont 1 - 24 van de 66 items
 • Urn van hoogwaardig edelstaal vervaardigd met tekstband Eeuwigheid, liefde en herinnering. Deze urn heeft een inhoud van ca. 4 liter en is hoog 26 cm. Het model is leverbaar in drie verschillende kleuren bij Gedenk Idee in Zeeland voor 125 Euro inclusief verzendkosten bij levering in NL

  € 125,00
 • Urn van hoogwaardig edelstaal vervaardigd met tekstband: Eeuwigheid Liefde Herinnering. Deze urn heeft een inhoud van ca. 4 liter en is hoog 26 cm. Het model is leverbaar in drie verschillende kleuren bij Gedenk Idee in Zeeland voor 125 Euro inclusief verzendkosten bij levering in NL

  € 125,00
 • Urn van hoogwaardig edelstaal vervaardigd met tekstband: Eeuwigheid Liefde Herinnering. Deze urn heeft een inhoud van ca. 4 liter en is hoog 26 cm. Het model is leverbaar in drie verschillende kleuren bij Gedenk Idee in Zeeland voor 125 Euro inclusief verzendkosten bij levering in NL

  € 125,00
 • Urn van hoogwaardig edelstaal vervaardigd met tekstband: Voor ons blijf je hier diep in ons hart. Deze urn heeft een inhoud van ca. 4,5 liter en is hoog 27,5 cm. Het model is leverbaar in twee formaten bij Gedenk Idee in Zeeland. Deze urn wordt geleverd inclusief verzendkosten op uw adres in Nederland.

  € 135,00
 • Urn van hoogwaardig edelstaal vervaardigd met tekstband: Voor ons blijf je hier diep in ons hart. Deze urn heeft een inhoud van ca. 3,6 liter en is hoog 24 cm. Het model is leverbaar in twee formaten bij Gedenk Idee in Oosterland, Zeeland. Levering is inclusief PostNL verzendkosten op uw adres in Nederland voor € 130,-

  € 130,00
 • Urn van hoogwaardig edelstaal vervaardigd met een decoratieve band met opdruk van een ondergaande zon. Deze urn heeft een inhoud van ca. 4 liter en is hoog 26cm. Het model is leverbaar in 4 verschillende decoraties bij Gedenk Idee in Oosterland. Levering is inclusief verzendkosten met PostNL op uw adres in Nederland.

  € 125,00
 • Urn van hoogwaardig edelstaal vervaardigd met een decoratie band van roze rozen. Deze urn heeft een inhoud van ca. 4 liter en is hoog 26cm. Deze metalen urn is leverbaar met 4 verschillende decoraties bij Gedenk Idee in Oosterland, Zeeland. De levering is inclusief verzendkosten met PostNL op uw adres in Nederland.

  € 125,00
 • Urn van hoogwaardig edelstaal vervaardigd met decoratie band Zon en Zee. Deze urn heeft een inhoud van ca. 4 liter en is hoog 26 cm. Deze metalen urn is leverbaar met 4 verschillende decoraties bij Gedenk Idee in Rotterdam. De levering is inclusief verzendkosten met PostNL op uw adres in Nederland voor € 125,-

  € 125,00
 • Urn van hoogwaardig edelstaal vervaardigd met decoratie band Cirkels in Water. Deze urn heeft een inhoud van ca. 4 liter en is hoog 26cm. Deze metalen urn is leverbaar met 4 verschillende decoraties bij Gedenk Idee in Oosterland, Zeeland. De levering is inclusief verzendkosten met PostNL op uw adres in Nederland.

  € 125,00
 • Urn van hoogwaardig edelstaal vervaardigd met messing decoratie. Deze urn heeft een inhoud van ca. 4 liter en is hoog 26cm. Deze metalen urn is leverbaar in 4 verschillende kleuren bij Gedenk Idee in Rotterdam. Levering op uw adres met PostNL in Nederland voor € 102,95

  € 99,00
 • Urn van hoogwaardig edelstaal vervaardigd met messing decoratie. Deze urn is mat-paars van kleur en heeft een inhoud van ca. 4 liter.  De hoogte van de urn is 26cm. Deze metalen urn is leverbaar in verschillende kleuren bij Gedenk Idee in Rotterdam. De levering is exclusief verzendkosten met PostNL op uw adres in Nederland.

  € 99,00
 • Urn van hoogwaardig edelstaal vervaardigd met messing decoratie. Deze urn is mat-wit van kleur en heeft een inhoud van ca. 4 liter.  De hoogte van de urn is 26cm. Deze metalen urn is leverbaar in vier verschillende kleuren bij Gedenk Idee in Rotterdam en geleverd op uw adres in Nederland voor € 99,-  (exclusief PostNL).

  € 99,00
 • Urn van hoogwaardig edelstaal vervaardigd met messing decoratie. Deze urn is mat-zwart gekleurd en heeft een inhoud van ca. 4 liter.  De hoogte van de urn is 26cm. Deze metalen urn is leverbaar in verschillende kleuren bij Gedenk Idee in Rotterdam. Levering op uw adres in Nederland inclusief PostNL voor € 102,95

  € 99,00
 • Urn van hoogwaardig edelstaal vervaardigd met messing decoratie omranding. Deze urn is Violet van kleur en heeft een inhoud van ca. 4,8 liter. De hoogte van de urn is 27,5 cm. Deze metalen urn is leverbaar in verschillende kleuren bij Gedenk Idee in Rotterdam. De levering is exclusief verzendkosten met PostNL op uw adres in Nederland.

  € 80,00
 • Urn van hoogwaardig edelstaal vervaardigd met messing decoratie omranding. Deze urn is rood van kleur en heeft een inhoud van ca. 4,8 liter. De hoogte van de urn is 27,5cm. Deze metalen urn is leverbaar in verschillende kleuren bij Gedenk Idee in Rotterdam. De levering is exclusief verzendkosten met PostNL op uw adres in Nederland.

  € 80,00
 • Urn van hoogwaardig edelstaal vervaardigd met messing decoratie omranding. Deze urn is zwart van kleur en heeft een inhoud van ca. 4,8 liter. De hoogte van de urn is 27,5cm. Deze metalen urn is leverbaar in verschillende kleuren bij Gedenk Idee in Rotterdam. De levering is exclusief verzendkosten met PostNL op uw adres in Nederland.

  € 80,00
 • Urn van hoogwaardig edelstaal vervaardigd met opdruk van twee harten. Deze urn is wit van kleur en heeft een inhoud van ca. 3 liter. De hoogte van de urn is 23 cm. Deze metalen urn is leverbaar in verschillende kleuren bij Gedenk Idee in Rotterdam. De levering is exclusief verzendkosten met PostNL op uw adres in Nederland.

  € 85,00
 • Urn van hoogwaardig edelstaal vervaardigd met opdruk van twee harten. Deze urn is rood-bruin van kleur en heeft een inhoud van ca. 3 liter. De hoogte van de urn is 23 cm. Deze metalen urn is leverbaar in verschillende kleuren bij Gedenk Idee in Rotterdam. De levering is exclusief verzendkosten met PostNL (€ 3,95) op uw adres in Nederland.

  € 85,00
 • Urn van hoogwaardig edelstaal vervaardigd met opdruk van twee harten. Deze urn is rood-bruin van kleur en heeft een inhoud van ca. 3,4 liter. De hoogte van de urn is 22,6 cm. Deze metalen urn is leverbaar in verschillende kleuren bij Gedenk Idee in Rotterdam. Levering op uw adres met PostNL in Nederland voor € 98,95

  € 95,00
 • Urn van hoogwaardig edelstaal vervaardigd met opdruk van een brandende kaars. Deze urn is zwart van kleur en heeft een inhoud van ca. 3 liter. De hoogte van de urn is 23cm. Deze metalen urn is leverbaar met twee verschillende decoraties bij Gedenk Idee in Rotterdam. De levering is inclusief verzendkosten met PostNL op uw adres in Nederland.

  € 140,00
 • Urn van hoogwaardig edelstaal vervaardigd met opdruk van een bloeiende roos. Deze urn is zwart van kleur en heeft een inhoud van ca. 3 liter. De hoogte van de urn is 23 cm. Deze metalen urn is leverbaar met twee verschillende decoraties bij Gedenk Idee in Rotterdam. De levering is inclusief verzendkosten met PostNL op uw adres in Nederland voor € 140,-

  € 140,00
 • Urn van hoogwaardig edelstaal vervaardigd met opdruk van een bloeiende roos. Deze urn is zwart van kleur en heeft een inhoud van ca. 3,4 liter. De hoogte van de urn is 23cm. Deze metalen urn is leverbaar met twee verschillende decoraties bij Gedenk Idee in Rotterdam. De levering is inclusief verzendkosten met PostNL op uw adres in Nederland.

  € 110,00
 • Urn van hoogwaardig edelstaal vervaardigd met opdruk van een boom in bloei. Deze urn is blauw van kleur en heeft een inhoud van ca. 3,4 liter. De hoogte van de urn is 23cm. Deze metalen urn is leverbaar met twee verschillende decoraties bij Gedenk Idee in Rotterdam. De levering is inclusief verzendkosten met PostNL op uw adres in Nederland.

  € 110,00
 • Urn van hoogwaardig edelstaal met goudkleurige rand. Deze urn is mat-zwart gekleurd en heeft een inhoud van ca. 3 liter, de urn is 22cm hoog. Deze metalen urn is leverbaar in verschillende kleuren bij Gedenk Idee in Rotterdam. De levering is inclusief verzendkosten met PostNL op uw adres in Nederland.

  € 100,00
Toont 1 - 24 van de 66 items