opc_loader

Urnengrafmonument met Lessenaar 40x45cm

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding
Artikelnr: UVM18

Urnengrafmonument: Gedenkplaat met lessenaar geplaatst op sokkel van natuursteen. De lessenaar meet 40x45cm, de voorzijde is 4cm dik, oplopend naar 8cm aan de achterzijde. De lessenaar rust op een voetplaat van graniet 50x50x5cm. Onze prijs € 1.299,- is inclusief ca. 60 lettertekens en plaatsing regio Rotterdam of Zeeland. Levertijd ca. 3 tot 4 weken na ontvangst goedkeuring ontwerp en vergunning.

1.299,00
Kleur letters monument
Lettertypes urnengraf
Natuursteen kleuren
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijden
Levertijd:
ongeveer 4 weken
Verzendmethode
Post NL:
0,00
Kenmerken
Materiaal:
natuursteen
Formaat:
lessenaar 40x45x8x4cm
Formaat (2):
grondplaat 50x50x5cm

Urnenveld-monument Lessenaar 40x45cm

Bij Gedenk Idee in Zeeland bieden wij mooie en betaalbare gedenkmonumenten. Dit urnenveld monument is een combinatie van een grondplaat 50x50x5cm en een lessenaar. Deze grondplaat is leverbaar in verschillende kleuren graniet met daarop geplaatst een lessenaar formaat 40x45cm, de voorzijde is ongeveer 4cm, dit loopt op naar de achterzijde met 8cm. De bovenkant is geschikt voor een mooie tekst en een tekening (kruisje), deze tekstkleur is naar uw voorkeur in Antraciet, Goud (nacalculatie), Grijs, Oker, Wit of Zilverkleur. Lessenaar en grondplaat vormen 1 kleurcombinatie.

Op verzoek maken wij voor u een proefdruk van uw tekst op het monument, hiervoor ontvangen wij graag de gewenste tekst zoals naam en data en voorkeur van het lettertype. Zo mogelijk kan dit worden aangevuld met een kruisje. De tekst wordt voor u opgemaakt zoals deze later in het glas wordt gegraveerd. Het plaatje met tekstopmaak sturen wij u toe waarbij eventuele correcties worden verwerkt. Na uw akkoord wordt deze tekst door de graveerder aangebracht op de glasplaat. De gewenste tekst kunt u opgeven tijdens de bestelling.

Vergunning voor plaatsing van een gedenkteken op begraafplaats: 
Voor het plaatsen van een gedenkteken op een (urnen)graf heeft u een vergunning nodig. Deze vergunning wordt verleend door de beheerder van de begraafplaats, bijvoorbeeld de Gemeente of College van Kerkrentmeesters. Bij de aanvraag dient een tekening met maataanduiding, complete tekst op het monument, materiaalgebruik en fundering te worden overlegd. Deze aanvraag kunnen wij voor u verzorgen, er zijn vaak wel legeskosten verschuldigd aan de verlener van de vergunning. Voor het plaatsen van een gedenkteken betaalt u ook plaatsingsrecht én onderhoudsrecht. Deze kosten worden rechtstreeks - door de beheerder (Gemeente of Kerkrentmeesters) aan u, de rechthebbende, doorberekend. 

Inclusief plaatsing !!
Bij GedenkIdee in Zeeland dragen wij zorg voor een degelijke plaatsing door vakmensen, het moet vlak geplaatst worden en niet kunnen omvallen. Het monument moet ook voldoen aan de richtlijnen van de beheerder van de begraafplaats. Wij zijn bekend met lokale verordeningen en verzorgen en ontzorgen dat graag voor u in de regio van Rotterdam, Hoeksche Waard, Voorne-Putten, Goeree-Overflakkee en geheel Zeeland. De kosten voor het plaatsen in deze regio zijn bij de aankoopprijs van het monument inbegrepen.

Grondplaat
De lesenaar is geplaatst op een grondplaat van natuursteen, deze grondplaat heeft een standaardformaat: 50x50x5cm en leverbaar in verschillende kleuren (zie kleurvoorbeelden).

  • levertijd monument: ca. 4 weken na goedkeuring ontwerp + vergunning 
  • Opmerking: het monument mag pas geplaatst worden na ontvangst van de vergunning.

In3 gespreid betalen

In3 gespreid betalen bij Gedenk Idee,
uitermate geschikt voor grotere uitgaven.

Kleur optie natuursteen

Marlin    Jasberg
Mass Blue MultiColor
Himalaya Pardiso

Lettertypes voor urnengrafmonument

Alternatieve artikelen:

Qshops webwinkelkeurmerk

Veilig en betrouwbaar winkelen bij Gedenk Idee in Zeeland

Vakkundige medewerkers

Wij bieden professionele service door 10 jaar ervaring in de uitvaartbranche
 

Onze Service bij Gedenk Idee

 gratis vullen bij aankoop urn
 gratis vullen van assieraden
✔ professionele dienstverlening
✔ persoonlijk contact
✔ showroom in Zeeland
✔ bezoek op huisadres mogelijk
 

Verzendkosten


Gratis verzending vanaf €80  (NL)
Gratis verzending vanaf €140 (BE)

 

IN3 - GESPREID BETALEN


In3 gespreid betalen is uitermate geschikt voor grotere uitgaven.

- Betaal in drie termijnen

- Geen BKR toetsing, geen rente !

- beschikbaar voor orders vanaf €95


 

Laatst bekeken items