opc_loader

Gedenk Idee Zeeland


Retour envelop + gripzakje

Bij de vervaardiging van gedenksieraden en glasrelieken uit ons assortiment gebruikt de glasblazer deeltjes crematie-as. Met regelmaat worden wij gevraagd hoe dit dan moet, de asbus staat bij de familie en hoe gaan wij daar respectvol mee om. Voor de vervaardiging van een urn, een glasreliek of sieraad is een kleine hoeveelheid nodig. Doorgaans is een theelepel voldoende voor een glasbedel of sieraad, bij het maken van een glasreliek (waxine) is dit wat meer, denkt u hierbij aan een eetlepel.
 

retour envelop voor crematie-as of haalok


Op uw verzoek sturen wij u toe een speciale envelop + retour-envelop. In deze envelop zit een plastic gripzakje, in dit zakje kunt u een kleine hoeveelheid crematie-as plaatsen. 
Voor verzending naar ons adres adviseren wij u een aangetekende PostNL service. Na de vervaardiging door onze glasblazer blijft een deel over,  dit wordt natuurlijk aan u geretourneerd bij overdracht van glasbedel, glasreliek of urn.

 

Kantoor en showroom Gedenk Idee in Zeeland


U kunt ook langskomen op ons kantoor adres in Zeeland, hiervoor waarderen wij een afspraak zodat wij voor u alle tijd kunnen vrijmaken.