Showroom in Rotterdam
Gratis parkeren
Vingerafdruk sieraden

Vingerafdruk sieraden

U kunt de vingerafdruk van uw dierbare laten vereeuwigen in een prachtig sieraad. Een persoonlijk sieraad, persoonlijk en bovendien bijzonder, speciaal voor u vervaardigd. Gedenk idee biedt u een collectie exclusieve vingerafdruk sieraden, waarbij het mogelijk is een vingerafdruk, of een afdruk van de handpalm van uw dierbare, te plaatsen op een speciale ring, armband of hanger. De vingerafdruk sieraden van Gedenk Idee hebben een unieke uitstraling. Ze worden vakkundig en met zorg vervaardigd in goud of zilver, gebaseerd op een echte vingerafdruk. Deze sieraden zijn gemaakt van hoogwaardig edelstaal door een Nederlandse edelsmid.

Bij Gedenk Idee kunt u tevens terecht voor vingerafdruk sieraden. Wij zijn specialist in asbestemming. Bij ons bent u verzekerd van:

- Een ruime keuze aan prachtige producten op het gebied van asbestemming;
- Hoogwaardig kwaliteit sieraden;
- Voorzien van een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding;

Bij Gedenk Idee bent u van harte welkom voor een mooi en vooral passend vingerafdruk sieraden. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Gedenk Idee via ons contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook bellen, wij zijn bereikbaar van maandag t/m zaterdag, ons telefoonnummer is 010 - 428 07 45.

Gedenk Idee in Oosterland (Zeeland) is u graag van dienst in haar showroom. Wij waarderen een reservering voor een afspraak, zodat wij ruim tijd voor u kunnen vrijhouden. Ons adres is Van den Abeelestraat 7 4307 BM  Oosterland.

Hangers, armbanden of ringen, mogelijke vingerafdruk sieraden

Een persoonlijk en tastbaar aandenken vormt onze collectie exclusieve vingerafdruk sieraden. We bieden u de mogelijkheid om te kiezen tussen hangers, armbanden en ringen, waarop een afdruk geplaatst kan worden van een vinger of deel van een handpalm van de persoon van uw dierbare. Onze ringen en hangers worden gemaakt van 925 Sterling Zilver of 14 karaat goud. Onze vingerafdruk sieraden worden handmatig vervaardigd door een Nederlandse edelsmid. Het assortiment is groter dan wij op deze website kunnen weergeven.

Bij een vingerafdruk sieraden is het uiteraard van belang dat deze van hoogwaardig kwaliteit is. U wilt er natuurlijk niet aan denken dat u vingerafdruk sieraden zou kunnen verliezen wegens een zwak punt dat breekt of stuk zou gaan. Daarom bieden wij bij Gedenk Idee BV uitsluitend vingerafdruk sieraden van hoogwaardige kwaliteit en daarnaast bovendien een hoge mate van duurzaamheid. U zult dan ook lang kunnen genieten van uw vingerafdruk sieraden van Gedenk Idee. Meer weten? Bel ons dan of kom langs in onze showroom in Zeeland.

vingerafdruk sieradenVingerafdruk sieraad kopen bij Gedenk Idee worden vervaardigd door een Nederlande edelsmid en zijn van hoge kwaliteit. In ons assortiment van vingerafdruksieraden vindt u een brede collectie colliers, ringen, hangers en fotolijsten gemaakt van leder, edelstaal, sterling zilver of 14k goud.
categorie pijlOp categorie geselecteerd

Vingerafdruk sieraden 

Toont 1 - 15 van de 15 items
 • Dit artikel omvat 2 setjes voor het maken van een vingerafdruk voor een 3D weergave. Het afdruksetje wordt u toegezonden in een brievenbus vriendelijke verpakking met een duidelijke gebruiksaanwijzing en verwijzing naar ons speciale YouTube filmpje. Het setje kost € 7,95 (excl. € 2,95 PostNL. Bij bezoek aan onze winkel in Zeeland maken wij graag...

  € 7,95
 • Ring van geelgoud vervaardigd met vingerafdruk. Een uniek gedenksieraad leverbaar in drie verschillende breedtes (3, 5 en 7mm). Deze ring wordt vervaardigd door een Nederlandse edelsmid met een levertijd van ca. 4 tot 5 weken. Deze ring is voorzien van een zoetwaterparel met een doorsnede van 3mm.  Deze parel is leverbaar in verschillende kleuren.

  € 490,00
 • Gedenksieraad met persoonlijke vingerafdruk van uw dierbare in goud vereeuwigd. Op deze 14 karaat gouden, ronde en hol geslagen vingerafdrukhanger is het mogelijk een afdruk te plaatsen van een vinger of handpalm van uw dierbare. Een mooie en tastbare herinnering, leverbaar in vier formaten. Deze hanger met vingerafdruk wordt vervaardigd door een...

  € 220,00
 • Gedenksieraad met een vingerafdruk van uw dierbare in zilver vereeuwigd. Op deze ronde, hol geslagen vingerafdrukhanger van Sterling zilver is het mogelijk een afdruk te plaatsen van een vinger of handpalm van uw dierbare. Een mooie en tastbare herinnering, leverbaar in drie formaten. Deze ronde hanger met vingerafdruk wordt vervaardigd door een...

  € 125,00
 • Uniek en persoonlijk. Deze tastbare herinnering aan uw dierbare is vervaardigd van sterling zilver. Deze ring wordt voorzien van een persoonlijke afdruk van uw dierbare. Bijvoorbeeld een vinger of afdruk van een handpalm. De ring is leverbaar in drie verschillende breedtes (3, 5 en 7mm) en draagt een edelsteen van zirkonia. Naar uw voorkeur is ook keuze...

  € 140,00
 • Ring van edelstaal met zirkonia steen en een vingerafdruk van uw dierbare. Deze ring is leverbaar in drie verschillende breedtes met een dikte van 2,5mm. De zirkoniasteen is 2,3mm en is klemgezet tussen beide ringhoofden. Het gedenksieraad wordt exclusief vervaardigd door een edelsmid met een levertijd van ca. 5 weken. Geen verzendkosten bij levering op...

  € 180,00
 • Armband van leer met afbeelding van een vingerafdruk van u zelf of uw dierbare in het leer vereeuwigd. Deze armband is 14 mm breed met een keuze voor een enkele of dubbele band. De sluiting van de armband is een schuifslot van edelstaal. Dit gedenksieraad heeft een levertijd van ca. 4 tot 5 weken na ontvangst van uw afdruk.

  € 85,00
 • Lederen armband met een vingeafdruk van u zelf of uw dierbare op het schuifslot vereeuwigd met lastertechniek. De armband is 14mm breed. De getoonde armband is bruin gekleurd met een relief van bloemblaadjes. De sluiting van de armband is een schuifslot van blanc edelstaal. De levertijd is ongeveer 4 tot 5 weken.

  € 85,00
 • Lederen armband met een vingerafdruk van u zelf of uw dierbare op het schuifslot vereeuwigd met lasertechniek. De armband is leverbaar in 2 breedte maten: 14 of 24mm. De getoonde armband heeft een licht-blauwe lederen band en is 14mm breed. De sluiting van de armband is een schuifslot van blanc edelstaal. De levertijd is ongeveer 4 tot 5 weken.

  € 85,00
 • Kenmerkend voor deze sieraden van Atlantis Memorials is de perfecte afwerking waardoor het sieraad niet herkenbaar is als ashouder. Deze ashanger is gecombineerd met een fotohouder. Het is bevestigd aan een bijpassend collier. Dit collier is vervaardigd van Sterling zilver (1e gehalte). Bij dit gedenksieraad met askamer wordt aan de binnenzijde-rechts aan...

  € 289,00
 • Kenmerkend voor deze sieraden van Atlantis Memorials is de perfecte afwerking waardoor het sieraad niet herkenbaar is als ashouder. Het formaat van deze Ster ashanger VAH054 is 16x16mm. Het is (optioneel) bevestigd aan een bijpassend collier. Dit collier is vervaardigd van Sterling zilver (1e gehalte). Bij dit gedenksieraad met askamer wordt aan de...

  € 225,00
 • Kenmerkend voor deze sieraden van Atlantis Memorials is de perfecte afwerking waardoor het sieraad niet herkenbaar is als ashouder. Het formaat van deze ashanger Kruis VAH057 is 26x20mm. Het is (optioneel) bevestigd aan een bijpassend collier. Dit collier is vervaardigd van Sterling zilver (1e gehalte). Bij dit gedenksieraad met askamer wordt aan de...

  € 215,00
 • Verzilverd fotolijstje met daarop de afdruk van uw dierbare. Deze afdruk is van Sterling zilver 925 en kan een weergave zijn van een vinger, een handje of voetje van een baby of zelfs een dierenpoot. Het fotokader is leverbaar in drie formaten, de zilveren en ronde vingerafdruk kent 5 verschillende formaten oplopend in prijs.

  € 115,00
 • Verzilverd fotolijstje met daarop de afdruk van uw dierbare. Deze afdruk is van Sterling zilver 925 en kan een weergave zijn van een vinger, een handje of voetje van een baby of zelfs een dierenpoot. Het fotokader is leverbaar in drie formaten, de zilveren en ovale vingerafdruk kent 5 verschillende formaten. 

  € 105,00
 • Fotolijstje van hout vervaardigd met daarop de afdruk van uw dierbare. Deze afdruk is van brons en kan een weergave zijn van een vinger, een handje of voetje van een baby of zelfs een dierenpoot. De houten lijst is leverbaar in drie formaten zo ook de bronzen ronde afdrukken.

  € 95,00
Toont 1 - 15 van de 15 items