Showroom in Rotterdam
Gratis parkeren
Armbanden van leer

Armbanden van leer met vingerafdruk of tekening

vinger_afdruk_urn+plaatje.jpg

Collectie armbanden van leer vervaardigd. Deze worden gepersonaliseerd met een vingerafdruk, een babyvoetje, pootafdruk of sterrenbeeld van uw dierbare. Dit kan worden weergegeven op het rvs slot of in het leer.

Armbanden van leer 

Toont 1 - 17 van de 17 items
 • Armband van kunststof vervaardigd met een persoonlijke afdruk van uzelf of uw dierbare. Deze armband is 23 mm breed en leverbaar in twee kleuren: zwart en creme. De sluiting van deze kunststof armband is een klikmagneetsluiting. De afdruk, bijvoorbeeld een vinger, logo of sterrenbeeld, kan vergroot of op ware grootte worden gelasergraveerd in het kunststof.

  € 60,00
 • Lederen armband met een vingerafdruk afdruk van u zelf of uw dierbare in het leer vereeuwigd. Deze armband is leverbaar in drie breedtes 15, 20 of 25 mm, de beschikbare kleuren: (donker) bruin of zwart leer. De armband wordt afgesloten met een drukknoopsluiting. De levertijd is ongeveer 4 tot 5 weken na ontvangst van de afdruk.

  € 55,00
 • Armband van leer met afbeelding van een vingerafdruk van u zelf of uw dierbare in het leer vereeuwigd. Deze armband is 14 mm breed met een keuze voor een enkele of dubbele band. De sluiting van de armband is een schuifslot van edelstaal. Dit gedenksieraad heeft een levertijd van ca. 4 tot 5 weken na ontvangst van uw afdruk.

  € 85,00
 • Lederen armband met een persoonlijke afdruk van u zelf of uw dierbare in het leer. Bijvoorbeeld een vingerafdruk, een sterrenbeeld of een bijzonder logo. Deze armband is 24 mm breed en deze armband is bruin van kleur. De armband wordt gesloten met een schuifslot van edelstaal. Levertijd: 4 tot 5 weken na ontvangst van de afdruk.

  € 95,00
 • Lederen armband met een vingeafdruk van u zelf of uw dierbare op het schuifslot vereeuwigd met lastertechniek. De armband is 14mm breed. De getoonde armband is bruin gekleurd met een relief van bloemblaadjes. De sluiting van de armband is een schuifslot van blanc edelstaal. De levertijd is ongeveer 4 tot 5 weken.

  € 85,00
 • Lederen armband met een vingerafdruk van u zelf of uw dierbare op het schuifslot vereeuwigd met lasertechniek. De armband is leverbaar in 2 breedte maten: (small) 14mm of (medium) 24mm. De getoonde armband heeft een zwart lederen band en is 24mm breed. De sluiting van de armband is een schuifslot van blanc edelstaal. De levertijd is ongeveer 4 tot 5 weken.

  € 85,00
 • Lederen armband met een vingerafdruk van u zelf of uw dierbare op het schuifslot vereeuwigd met lasertechniek. De armband is leverbaar in 2 breedte maten: 14 of 24mm. De getoonde armband heeft een bruin lederen band en is 24mm breed. De sluiting van de armband is een schuifslot van blanc edelstaal. De levertijd is ongeveer 4 tot 5 weken.

  € 85,00
 • Lederen armband met een vingerafdruk van u zelf of uw dierbare op het schuifslot vereeuwigd met lasertechniek. De armband is leverbaar in 2 breedte maten: 14 of 24mm. De getoonde armband heeft een zwart lederen band met relief en is 24mm breed. De sluiting van de armband is een schuifslot van blanc edelstaal. De levertijd is ongeveer 4 tot 5 weken.

  € 85,00
 • Lederen armband met een vingerafdruk van u zelf of uw dierbare op het schuifslot vereeuwigd met lasertechniek. De armband is leverbaar in 2 breedte maten: 14 of 24mm. De getoonde armband heeft een licht-blauwe lederen band en is 14mm breed. De sluiting van de armband is een schuifslot van blanc edelstaal. De levertijd is ongeveer 4 tot 5 weken.

  € 85,00
 • Lederen gevlochten armband met een vingerafdruk van u zelf of uw dierbare op het schuifslot vereeuwigd met lasertechniek. De armband heeft 2 gevlochten lederen banden elk 6mm breed. Het leer van deze armband is zwart gekleurd. De sluiting van de armband is een schuifslot van blanc edelstaal. De levertijd van dit mooie gedenksieraad is ca. 4 tot 5 weken.

  € 85,00
 • Lederen gevlochten armband met een vingerafdruk van u zelf of uw dierbare op het schuifslot vereeuwigd met lasertechniek. De armband heeft 2 gevlochten lederen banden elk 6mm breed. Het leer van deze armband is donkerbruin gekleurd. De sluiting van de armband is een schuifslot van blanc edelstaal. De levertijd van dit mooie gedenksieraad is ca. 4 tot 5...

  € 85,00
 • Lederen gevlochten armband met een vingerafdruk van u zelf of uw dierbare op het schuifslot vereeuwigd met lasertechniek. De armband heeft 2 gevlochten lederen banden elk 6mm breed. Het leer van deze armband is lichtbruin gekleurd. De sluiting van de armband is een schuifslot van blanc edelstaal. De levertijd van dit mooie gedenksieraad is ca. 4 tot 5 weken.

  € 85,00
 • Lederen gevlochten armband met een vingerafdruk van u zelf of uw dierbare op het schuifslot vereeuwigd met lasertechniek. De armband heeft 1 gevlochten lederen band 14,5mm breed. Het leer van deze armband is zwart gekleurd. De sluiting van de armband is een schuifslot van blanc edelstaal. De levertijd van dit mooie gedenksieraad is ca. 4 tot 5 weken.

  € 90,00
 • Lederen gevlochten armband met een vingerafdruk van u zelf of uw dierbare op het schuifslot vereeuwigd met lasertechniek. De armband heeft 1 enkele gevlochten lederen band 14,5mm breed. Het leer van deze armband is bruin gekleurd. De sluiting van de armband is een schuifslot van blanc edelstaal. De levertijd van dit mooie gedenksieraad is ca. 4 tot 5 weken.

  € 90,00
 • Lederen gevlochten armband met een vingerafdruk van u zelf of uw dierbare op het schuifslot vereeuwigd met lasertechniek. De armband heeft 1 enkele gevlochten lederen band 14,5mm breed. Het leer van deze armband is donkerbruin gekleurd. De sluiting van de armband is een schuifslot van blanc edelstaal. De levertijd van dit mooie gedenksieraad is ca. 4 tot...

  € 90,00
 • Lederen armband met een vingerafdruk van u zelf of uw dierbare op schuifdeel vereeuwigd met lasertechniek. De armband is leverbaar in 2 breedte maten: 14 of 24mm. De getoonde armband heeft een zwart lederen band en is 24mm breed. De sluiting van de armband is een schuifslot van blanc edelstaal. De levertijd is ongeveer 4 tot 5 weken.

  € 99,00
 • Lederen armband met een vingerafdruk van u zelf of uw dierbare op schuifdeel vereeuwigd met lasertechniek. De armband is leverbaar in 2 breedte maten: 14 of 24mm. De getoonde armband heeft een middenbruin lederen band en is 14mm breed. De sluiting van de armband is een schuifslot van blanc edelstaal. De levertijd is ongeveer 4 tot 5 weken.

  € 99,00
Toont 1 - 17 van de 17 items