Showroom in Rotterdam
Gratis parkeren
Ringen van 14k geelgoud

Gedenkring met vingerafdruk 14k goud

vingerafdrukRingen collectie 14k geelgoud met een vingerafdruk worden elk ambachtelijk vervaardigd door een Nederlandse edelsmid. Voor het maken van een vingerafdruk van uw dierbare is een special afdruksetje beschikbaar, informeert u naar onze mogelijkheden bij Gedenk Idee in Rotterdam.

Ringen van 14k geelgoud 

Toont 1 - 9 van de 9 items
 • Ring van geelgoud vervaardigd met vingerafdruk.  Dit gedenksieraad is leverbaar in drie verschillende breedtes (4, 6 en 8mm). Deze ring wordt vervaardigd door een Nederlandse edelsmid met een levertijd van ca. 4 tot 5 weken. Optioneel is het mogelijk een kleine askamer met crematie-as aan deze ring toe te voegen.

  € 455,00
 • Ring van geelgoud vervaardigd met vingerafdruk. Dit gedenksieraad is leverbaar in drie verschillende breedtes (3, 5 en 7mm). Deze ring wordt vervaardigd door een Nederlandse edelsmid met een levertijd van ca. 4 tot 5 weken. Deze ring is standaard voorzien van een zirkonia, echter elke edelsteen is mogelijk.

  € 425,00
 • Ring van geelgoud vervaardigd met vingerafdruk. Een uniek gedenksieraad leverbaar in drie verschillende breedtes (3, 5 en 7mm). Deze ring wordt vervaardigd door een Nederlandse edelsmid met een levertijd van ca. 4 tot 5 weken. Deze ring is voorzien van een zoetwaterparel met een doorsnede van 3mm.  Deze parel is leverbaar in verschillende kleuren.

  € 490,00
 • Ring van geelgoud vervaardigd met vingerafdruk. Een uniek gedenksieraad en leverbaar in drie verschillende breedtes (5, 7 en 10mm). Deze ring wordt vervaardigd door een Nederlandse edelsmid met een levertijd van ca. 4 tot 5 weken. Deze ring is voorzien van een zoetwaterparel met een doorsnede van 3mm. Deze parel is leverbaar in verschillende kleuren.

  € 740,00
 • Zegelring van 14k geelgoud vervaardigd met afbeelding van een vingerafdruk. Deze ring wordt vervaardigd door een Nederlandse edelsmid met een levertijd van ca. 4 tot 5 weken. De vingerafdruk is geplaatst op een Vierkant vlak 10x10mm. De zegelring is leverbaar in elke gewenste ringmaat, naar keuze Mat of Glanzend afgewerkt. Per toenemende ringmaat is er...

  € 1.350,00
 • Zegelring van 14k geelgoud vervaardigd met ovale afbeelding van een vingerafdruk. Deze ring wordt vervaardigd door een Nederlandse edelsmid met een levertijd van ca. 4 tot 5 weken. De vingerafdruk is geplaatst op een Ovaal vlak 9,5x6,5mm. De zegelring is leverbaar in elke gewenste ringmaat, naar keuze Mat of Glanzend afgewerkt. Per toenemende ringmaat is...

  € 690,00
 • Ring van 14k geelgoud vervaardigd en Bol gevormd aan de binnen- en buitenzijde.  Dit gedenksieraad met vingerafdruk is leverbaar in twee breedtes (4 of 5mm). Deze ring wordt vervaardigd door een Nederlandse edelsmid met een levertijd van ca. 4 tot 5 weken. De vingerafdruk wordt met een laser aangebracht op het gedenksieraad.

  € 485,00
 • Ring van 14k geelgoud vervaardigd en Bol gevormd aan de binnen- en buitenzijde.  Dit gedenksieraad met vingerafdruk en zirkonia is leverbaar in twee breedtes (4 of 5mm). Deze ring wordt vervaardigd door een Nederlandse edelsmid met een levertijd van ca. 4 tot 5 weken. De vingerafdruk wordt met een laser aangebracht op het gedenksieraad.

  € 510,00
 • Ring van 14k geelgoud vervaardigd en Bol gevormd aan de binnen- en buitenzijde.  Dit gedenksieraad met vingerafdruk met 3 zirkonia is leverbaar in twee breedtes (4 of 5mm). Deze ring wordt vervaardigd door een Nederlandse edelsmid met een levertijd van ca. 4 tot 5 weken. De vingerafdruk wordt met een laser aangebracht op het gedenksieraad.

  € 540,00
Toont 1 - 9 van de 9 items