opc_loader

Menu

Een urn speciaal voor u gemaakt met keuze in 24 kleuren, vele modellen en optie voor tekst, foto of bloemdecoratie. 

In deze collectie urnen bieden wij verschillende urnen modellen, deze uren zijn elk leverbaar in 3 formaten en in vele kleuren. Optioneel kan elke urn voorzien worden van een naam en data of een mooie decoratie zoals een vlinder of bloem. Het is ook mogelijk een portretfoto te plaatsen. Zo creëert u een persoonlijk aandenken aan uw dierbaren. Deze keramiek urnen zijn weersbestendig en geschikt voor plaatsing buitenshuis in een urnenmuur of columbarium.



Deze keramische urnen worden met de hand vervaardigd uit klei. Op de draaischijf of vanuit een basis mal wordt de urn in model gebracht en met de hand afgewerkt. Vervolgens wordt deze een week te drogen gezet en geglazuurd in de kleuren naar keuze. De urn wordt op zeer hoge temperatuur (1.250 °C) gebakken, waardoor deze gedurende het hele jaar buiten kan staan.
- stel zelf een urn samen in 3 stappen
Kies een model uit onze serie traditionele urnen. 
Deze urnen kunnen persoonlijk worden samengesteld door eerst het model te kiezen uit onze basismodellen, vervolgens kiest u een kleur uit ons uitgebreide aanbod standaard glazuurkleuren. 
- in één kleur gespoten
De gewenste kleur in mat of glans op de urn gespoten.
- of in kleurverloop gespoten
Bij een verloop van 2 kleuren, worden de kleuren horizontaal van boven naar beneden aangebracht, waarbij de kleuren langzaam in elkaar overlopen.
Voor opgaaf gewenste kleuren waarderen wij contact voor persoonlijk advies

Meer informatie:  bel onze klantenservice: +31 (0)113 - 28 83 87