opc_loader

Menu

FotoGlas urn 180x120x80mm met bloemhouder + waxine

Artikelnr: FG-WU180.120.80

FotoGlas met mini urn + 3D portretfoto + bloemhouder + waxine.

Hoogwaardig kristalglas met askamer en een gravure: een portretfoto met naam en een laatste groet van uw dierbare. In dit FotoGlas formaat 180x120x80mm is een holle ruimte geschikt voor een hoeveelheid crematie-as en een bloemhouder (deze uitsparing wordt ook nog wel eens gebruikt voor een sigaret!). De askamer met zwarte asbus wordt afgesloten met een dopje van kristal naar keuze. Een prachtig gedenkteken voor plaatsing binnenshuis.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

FotoGlas kristaldop

Graveertekst

325,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Materiaal
kristalglas
Inhoud
200ml
Formaat
180x120x80ml

Urn 180x120x80mm + 3D portretfoto + bloemhouder + waxine.

Uw dierbare herinnering in glas vereeuwigd met askamer voor een kleine hoeveelheid crematie-as. Met een laser wordt een gravure aangebracht van bijvoorbeeld een foto van uw dierbare, een vingerafdruk of de afbeelding van de rouwkaart. Dit FotoGlas heeft eveneens een ruimte voor een kleine hoeveelheid crematie-as, deze opening wordt afgesloten met een glazen dopje naar keuze (zie voorbeelden). De inhoud is niet direct zichtbaar, in de holle ruimte is een zwarte bus waar de crematie-as, een stukje kleding of haarlok geplaatst kan worden

Heeft u bijzondere wensen, bijvoorbeeld het samenvoegen van 2 verschillende foto's of portretten, dan is dit mogelijk. Neemt u hiervoor contact op met de klantenservice van Gedenk Idee Memoriamshop. De gewenste foto kunt u ons eenvoudig toezenden als bijlage bij het plaatsen van de bestelling, u kunt ook langskomen op ons kantoor in Zeeland.

Boven de zwarte asbus past een afsluitdekseltje van kristal, er zijn 2 unieke dekseltjes van glas beschikbaar. Dekseltje A is glad afgewerkt, dekseltje B heeft wat meer decoratie. 

Optie voor een gegraveerde tekst in het kristalglas.
Optioneel is een gravure van een naam en/of datum mogelijk onder de portretfoto, deze tekst kunt u aangeven in het afrekenscherm, de gewenste foto kunt u ook hier uploaden.

Een voorbeeld van dit kristalglas is aanwezig in onze showroom in Zeeland.
 

D E T A I L S
formaat 180x120x80mm
levertijd ca. 10 werkdagen

deksel met decoratie
deksel A deksel B

contactinformatie

FotoGlas urn 180x120x80mm met bloemhouder + waxine heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
FotoGlas urn 180x120x80mm met bloemhouder + waxine
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor FotoGlas urn 180x120x80mm met bloemhouder + waxine