opc_loader

Fotolijst in vergrijsd Houtkleur + 4cm rvs asbuisje

Artikelnr: S46BH3/A13

Fotolijst met rvs asbuisje / mini urn in zilverkleur

Fotokader voor portretfoto met een zilverkleurig asbuisje van rvs staal (4cm) voor een symbolische hoeveelheid crematie-as of een haarlok van uw dierbare. Het fotoformaat van dit mooie kader in Houtkleur met mini urn meet 13x18cm en is met een glasplaat afgeschermd.

Afvulset fotokader

45,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
hout + glas + rvs
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
13x18cm (foto)

Fotolijst met fineer in vergrijsde houtkleur met rvs asbuisje.

Dit fotokader is gemaakt van hout en voorzien van een kleine askamer. De askamer is een zilverkleurig asbuisje van 4cm edelstaal en bevestigd aan de onderzijde van het fotokader, dit asbuisje is geschikt voor een kleine symbolische hoeveelheid crematie-as of een haarlok van uw dierbare. In dit fotokader is plaats voor een foto met een formaat van 13x18cm. Het fotokader meet rondom aan de buitenzijde 165x215mm.

Het plaatsen van de asbestemming is een eenvoudige handeling, indien gewenst zijn wij u hiermee graag van dienst bij een bezoek aan ons kantoor met kleine showroom in Zeeland.

Afvulsetje
Optioneel kunt u kiezen voor een afvulsetje, dit setje maakt het u eenvoudig om het asbuisje te vullen met een beetje crematie-as. Het setje is meerdere keren bruikbaar en ook geschikt voor onze gedenksieraden.
 

D E T A I L S
materiaal glas + rvs + hout
formaat kader 165x215mm
formaat foto 13x18cm

contactinformatie Gedenk Idee Memorial Shop

Fotolijst in vergrijsd Houtkleur + 4cm rvs asbuisje heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Fotolijst in vergrijsd Houtkleur + 4cm rvs asbuisje

Meest recente reviews

,