opc_loader

Menu

Fotolijst in Eikenhout + Hart mini urn in zilver- of goudkleur

Artikelnr: 59001

Fotolijst met Hart mini urn

Fotokader voor portretfoto met een mini urn. Dit kleine hartje van edelstaal is leverbaar in zilver- of goudkleur en geschikt voor een kleine hoeveelheid crematie-as of een haarlok van uw dierbare. In het Eikenhouten fotokader past een foto met formaat 13x18cm , dit is met een glasplaat afgeschermd.

Afvulset fotokader

Hart mini urn

Positie fotokader

70,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
hout + glas + rvs
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
13x18cm (foto)

Fotolijst met kader in Eikenhout + Hart mini urn.

Dit fotokader is gemaakt van hout en voorzien van een kleine askamer. Deze askamer is een hartje van edelstaal, leverbaar naar keuze in zilver- of goudkleur. Het hartje is bevestigd aan de onderzijde van het fotokader is geschikt voor een kleine symbolische hoeveelheid crematie-as of een haarlok van uw dierbare. In dit fotokader is plaats voor een foto met een formaat van 13x18cm.

Het plaatsen van de asbestemming is een eenvoudige handeling, indien gewenst zijn wij u hiermee graag van dienst in onze showroom en uitvaartwinkel in Zeeland.

Afvulsetje
Optioneel kunt u kiezen voor een afvulsetje, dit setje maakt het u eenvoudig om het hartje te vullen met een beetje crematie-as. Het setje is meerdere keren bruikbaar en ook geschikt voor onze gedenksieraden.
 

D E T A I L S
materiaal glas + rvs + hout
formaat foto 13x18cm

Fotolijst in Eikenhout + Hart mini urn in zilver- of goudkleur heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Fotolijst in Eikenhout + Hart mini urn in zilver- of goudkleur
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Fotolijst in Eikenhout + Hart mini urn in zilver- of goudkleur