opc_loader

Menu

Grafmonument portretfoto op keramiek: Rond

Artikelnr: FK-Rond

Grafmonument keramiek portretfoto: Rond

Een foto van uw dierbare vereeuwigd op duurzaam keramiek. Dit foto keramiek is UV-bestendig en kleurvast, daardoor is dit fotokeramiek geschikt voor plaatsing buitenshuis, op een grafmonument of columbarium. Dit ronde keramiek is leverbaar in verschillende formaten en afwerkingen zoals een vergulde goud-of zilverkleurige rand.

  • UV-bestendig en kleurvast
  • Gratis ontwerp

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Fotokeramiek achtergrond

fotokeramiek afwerking

Fotokeramiek Rond

85,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
keramiek
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
ja
Formaat
naar keuze

Fotoportret Rond op duurzaam keramiek.

Een mooi fotoportret van hoogwaardig keramiek vervaardigd met een afbeelding van uw dierbare vereeuwigd. Dit ronde porselein blijft vele jaren mooi en is UV-bestendig. Een foto op een gedenkteken geeft een tastbare en toegevoegde waarde en zorgt voor een persoonlijk grafmonument. De foto kunt u digitaal aanleveren, opsturen met PostNL (aangetekend) of u komt langs in onze showroom en uitvaartwinkel in Zeeland. Uw foto wordt ongeschonden aan u geretourneerd. Indien gewenst kunnen wij kleine aanpassingen of schoonheidscorrecties toepassen.

Het keramiek is slijt- en kleurvast en UV bestendig, met deze hoogwaardige kenmerken is het gedenkteken heel geschikt voor plaatsing buitenshuis voor op een grafmonument of bij het columbarium. U kunt kiezen uit verschillende formaten (meerprijs) en naar voorkeur een afwerking met een zilveren of gouden rand.

Achtergrond van persoon op de foto  
Het is goed mogelijk de foto van uw dierbare te bewerken naar uw persoonlijke wens, denkt u hierbij aan het wegwerken van de aanwezige achtergrond voor een vrijstaande projectie. Ook kan de achtergrond worden vervangen voor Neutraal (zoals in het paspoort), een wolkenlucht of een strandfoto. Kijk voor mogelijkheden bij het tabblad Extra Informatie op deze pagina.

Tips voor fotokwaliteit
Misschien lijkt een foto er goed uit te zien wanneer je deze thuis print of bekijkt op je telefoon, maar het kan zijn dat deze niet geschikt is voor fotokeramiek, fotoglas of een gedenksteen. Het is erg zonde voor de uitstraling van de gedenksteen als een portretfoto straks onscherp, blokkerig of korrelig is afgebeeld! Op onze pagina Fotokwaliteit geven wij u graag tekst en uitleg.

Twijfel je nog?
Stuur gerust de foto naar onze klantenservice, dan kijken we samen met u of de foto geschikt is.

Retoucheren van de foto 
Het samenvoegen van twee personen van verschillende foto's is mogelijk. Zo ook het aanpassen van de achtergrond, het wijzigen van kledij of het verwijderen van lichtflitsen en stempels op de foto. Neemt u contact op met onze klantenservice voor uw persoonlijke wensen of afwijkende formaten dan geboden.


klantenservice Gedenk Idee Zeeland - bel 0113 - 28 83 87

Keuze voor achtergrond met neutrale kleur

Keuze voor achtergrond: Natuur

Grafmonument portretfoto op keramiek: Rond heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Grafmonument portretfoto op keramiek: Rond
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Grafmonument portretfoto op keramiek: Rond