opc_loader

Menu

Verstelbaar gevlochten armband met hartje met afdruk + zirkonia

Artikelnr: o139zk

Gevlochten armband met hartje met afdruk.

Armband met vingerafdruk op hartje. Dit verstelbare gedenksieraad is gemaakt van 925 sterling zilver, Sterling zilver heeft een zuiverheid van 92,5% puur zilver. Een mooi gedenksieraad met een 10mm hartje en een zirkonia voor 165 Euro

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Afwerking

Graveertekst

Tekstgravure

165,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
ongeveer 4 weken
Materiaal
925 sterling zilver
Graveerbaar
beperkt
Formaat
hartje is 10mm

Verstelbaar gevlochten armband met hartje en afdruk met zirkonia.

Dit gedenksieraad is gemaakt door een Nederlandse edelsmid in Sterling zilver, dit heeft een zuiverheid van 92,5% puur zilver. Aan de armband is bevestigd een hartje van 10mm voor een mooie afdruk en een zirkonia , deze (digitale) afdruk kunt u eenvoudig uploaden tijdens de bestelling.

Vingerafdruk
Bij een digitale afdruk kunt u dit bestand eenvoudig uploaden bij de bestelling. Er bestaan ook afdrukken in rubber, was of op papier, deze kunt u ons toesturen met PostNL Hiervoor adviseren wij een aangetekende postzending zodat u zeker weet dat deze dierbare herinnering bij Gedenk Idee correct wordt aangeboden. U kunt ook langskomen op ons kantoor met kleine showroom in Zeeland en de afdruk persoonlijk overhandigen !
- Voor een vingerafdruk in inkt: Scant u deze in met minimaal 300dpi
- Foto: een duidelijke en scherpe foto het liefst bij daglicht.
vinferafdrukken

Zirkonia
Deze zilveren armband heeft 1x een zirkonia op het hartje, een andere edelsteen is ook mogelijk (of geen edelsteen). Neemt u hiervoor gerust contact op met onze klantenservice.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.
 

D E T A I L S
materiaal zilver + zirkonia
formaat 10mm
armband verstelbaar

contactinformatie

Verstelbaar gevlochten armband met hartje met afdruk + zirkonia heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Verstelbaar gevlochten armband met hartje met afdruk + zirkonia
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Verstelbaar gevlochten armband met hartje met afdruk + zirkonia