opc_loader

Menu

Schakelarmband edelstaal met vingerafdruk op slot 22x29mm

Artikelnr: U028

Schakel armband met vingerafdruk

Deze schakelarmband is uitgevoerd in 316L hoogwaardige edelstaal. De armband heeft een prachtige schittering en is slijtvast. Op het slotje wordt de afdruk aangebracht naar keuze. Dit kan zijn een vingerafdruk, pootafdruk teklening of sterrenbeeld. Het formaat van slotje en afdruk is 22x29mm. 

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Graveertekst

Polsmaat in cm

Tekstgravure

135,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 4 tot 5 weken
Materiaal
316L edelstaal
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
slot 22x29mm

Armband van edelstaal met vingerafdruk 22x29mm.

Deze stoere schakelarmband is gemaakt van hoogwaardig edelstaal met een graveeroppervlak 22x29mm. Deze afbeelding kan zijn een vingerafdruk, een babyvoet, hondenpoot of sterrenbeeld. Hiervoor is nodig een tekening of bestand.

Vingerafdruk
Bij een digitale afdruk kunt u dit bestand eenvoudig uploaden bij de bestelling. Er bestaan ook afdrukken in rubber, was of op papier, deze kunt u ons toesturen met PostNL Hiervoor adviseren wij een aangetekende postzending zodat u zeker weet dat deze dierbare herinnering bij Gedenk Idee correct wordt aangeboden. U kunt ook langskomen op ons kantoor met kleine showroom in Zeeland en de afdruk persoonlijk overhandigen !
- Voor een vingerafdruk in inkt: Scant u deze in met minimaal 300dpi
- Foto: een duidelijke en scherpe foto het liefst bij daglicht.
vingerafdruk

Polsmaat
De edelmid maakt de schakelarmband voor u op maat. Het opmeten van een polsmaat is niet moeilijk, het opmeten van je pols gaat het makkelijkst met behulp van een flexibele meetlint uit de box met naai-garnituren. Kijk voor aanvullende informatie voor de juiste lengte op: Polsmaat opmeten.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.
 

D E T A I L S
materiaal 316L edelstaal
formaat slot 22x29mm

contactinformatie

Schakelarmband edelstaal met vingerafdruk op slot 22x29mm heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Schakelarmband edelstaal met vingerafdruk op slot 22x29mm
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Schakelarmband edelstaal met vingerafdruk op slot 22x29mm