opc_loader

Menu

Gevlochten zilveren armband met askamer en schroefdopje | 9.5mm

Artikelnr: AS-O067

Armband in zilver met askamer + schroefdopje

Deze gevlochten schakelarmband is in zilver uitgevoerd en 9.5mm breed. De armband heeft een prachtige schittering gecombineerd mat en glanzend zilver. De askamer is verborgen in het slotje en heeft een klein schroefdopje, u kunt het gedenksieraad zelf vullen of onze edelsmid verzorgd dit voor u. 

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst

Polsmaat in cm

Tekstgravure

239,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
ongeveer 4 weken
Graveerbaar
beperkt
Formaat
Breedte slot = 9.5mm
Materiaal
Sterling zilver
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten

Gevlochten zilveren armband met askamer en schroefdop.

Deze stoere en gevlochten armband is gemaakt van Sterling zilver. In het slotje is een verborgen askamer voor een kleine hoeveelheid crematie-as, deze askamer wordt afgesloten met een schroefdopje. Het plaatsen van een beetje crematie-as is niet moeilijk, op verzoek doen wij dat graag voor u. Het slotje bij deze armband is 9.5mm breed.

Voor de vervaardiging is een kleine hoeveeheid crematie-as nodig, een theelepeltjes is voldoende. Voor toezending bieden wij een speciale envelop met een retour envelop, een kleine toelichting kunt u lezen op onze Contactpagina: verzendinstructies. U kunt hiervoor natuurlijk ook langskomen in onze showroom in Zeeland.

Polsmaat
De edelmid maakt de schakelarmband voor u op maat. Het opmeten van een polsmaat is niet moeilijk, het opmeten van je pols gaat het makkelijkst met behulp van een flexibele meetlint uit de box met naai-garnituren. Kijk voor aanvullende informatie voor de juiste lengte op: Polsmaat opmeten.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.
 

D E T A I L S
materiaal zilver
formaat slot 9.5mm

contactinformatie

Gevlochten zilveren armband met askamer en schroefdopje | 9.5mm heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Gevlochten zilveren armband met askamer en schroefdopje | 9.5mm
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Gevlochten zilveren armband met askamer en schroefdopje | 9.5mm