opc_loader

Menu

Armband in 3mm zilver met askamer achter zirkonia

Artikelnr: AD-d054

Armband in zilver met askamer achter edelsteen

Deze armband is vervaardig van Sterling zilver en heeft een dichte askamer achter de edelsteen. De armband is 3mm breed en heeft een mooie zirkonia 10x8mm. De crematie-as wordt door de edelsmid aangebracht, dit is niet zichtbaar bij het dragen van de armband.

Afwerking

Graveertekst

Polsmaat in cm

Tekstgravure

249,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
ongeveer 4 weken
Formaat (2)
zirkonia 10x8mm
Materiaal
sterling zilver
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
armband is 3mm

Armband in zilver met askamer achter de zirkonia.

Deze stijve armband is gemaakt van Sterling zilver. Een askamer is onzichtbaar aangebracht achter de zirkonia van 10x8mm. Deze crematie-as is niet zichtbaar, deze is afgesloten in een askamertje. U kunt deze armband niet zelf vullen, onze edelsmid doet dat ook graag voor u en verzegeld daarna de askamer.

Voor de vervaardiging is een kleine hoeveeheid crematie-as nodig, een theelepeltjes is voldoende. Voor toezending bieden wij een speciale envelop met een retour envelop, een kleine toelichting kunt u lezen op onze Contactpagina: verzendinstructies. 
U kunt hiervoor natuurlijk ook langskomen in onze showroom in Zeeland.

Polsmaat
De edelmid maakt de schakelarmband voor u op maat. Het opmeten van een polsmaat is niet moeilijk, het opmeten van je pols gaat het makkelijkst met behulp van een flexibele meetlint uit de box met naai-garnituren. Kijk voor aanvullende informatie voor de juiste lengte op: Polsmaat opmeten. 

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.
 

D E T A I L S
materiaal Sterling zilver
smaragd 10x8mm
armband 3mm dik

contactinformatie

Armband in 3mm zilver met askamer achter zirkonia heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Armband in 3mm zilver met askamer achter zirkonia
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Armband in 3mm zilver met askamer achter zirkonia