opc_loader

Menu

Hart hanger in zilver met gesloten askamer en Jasseron armband

Artikelnr: o058

Armband in Sterling zilver met hart hanger

Jasseron armband met hart hanger gemaakt van zilver. Dit hartje is ca.10.5mm en heeft een kleine askamer voor een beetje crematie-as, het hartje is bevestigd aan een 5mm brede armband. De crematie-as wordt door de edelsmid aangebracht en verzegeld.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afwerking

Graveertekst

Polsmaat in cm

Tekstgravure

159,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
ongeveer 4 weken
Materiaal
Sterling zilver
Inhoud
symbolisch
Graveerbaar
beperkt
Formaat
10.5mm
Formaat (2)
armband = 5mm

Jasseron armband in Sterling zilver met hartje en schroefdopje.

Gedenksieraad met Jasseron armband 5mm dik met een hart hanger met askamer bevestigd aan collier. Het gedenksieraad is vervaardigd door een Nederlandse edelsmid. De armband is een elegant sieraad en niet herkenbaar als een sieraad met een askamer. U draagt dus onopvallend een deel van uw dierbare verborgen in deze geelgouden armband.

Deze armband met hart hanger is 10.5mm hoog en heeft een askamer met een schroefdopje, bij dit hartje verzorgd de edelsmid het aanbrengen van de crematie-as en verzegeld het schroefje.

U kunt ons een klein beetje crematie-as toezenden. Hiervoor bieden wij een speciale envelop met een retour envelop, een kleine toelichting kunt u lezen op onze Contactpagina: verzendinstructies.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.
 

D E T A I L S
materiaal Sterling zilver
formaat 10.5mm
armband inclusief (5mm)

contactinformatie

Hart hanger in zilver met gesloten askamer en Jasseron armband heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Hart hanger in zilver met gesloten askamer en Jasseron armband
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Hart hanger in zilver met gesloten askamer en Jasseron armband