opc_loader

Menu

Schakelarmband edelstaal met Schroefdopje | Breed 22mm

Artikelnr: AS-U028

Schakel armband met schroefdop

Deze schakelarmband is uitgevoerd in 316L hoogwaardige edelstaal. De armband heeft een prachtige schittering en zeer slijtvast. In het slotje is een askamer, de crematie-as kan hierin eenvoudig worden geplaatst of onze edelsmid verzorgd dat voor u.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst

Polsmaat in cm

Tekstgravure

145,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
ongeveer 4 weken
Materiaal
316L edelstaal
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
breedte slot 22mm

Schakelarmband van edelstaal met askamer.

Deze stoere schakelarmband is gemaakt van edelstaal. In het slotje is een askamer voor een kleine hoeveelheid crematie-as. Deze crematie-as is niet zichtbaar, deze is afgesloten in een askamertje met een schroefdopsluiting. U kunt deze armband zelf vullen, onze edelsmid doet dat graag voor u en verzegeld daarna de askamer met een speciale lijm.

Voor de vervaardiging is een kleine hoeveeheid crematie-as nodig, een theelepeltjes is voldoende. Voor toezending bieden wij een speciale envelop met een retour envelop, een kleine toelichting kunt u lezen op onze Contactpagina: verzendinstructies. U kunt hiervoor natuurlijk ook langskomen in onze showroom in Zeeland.

Polsmaat
De edelmid maakt de schakelarmband voor u op maat. Het opmeten van een polsmaat is niet moeilijk, het opmeten van je pols gaat het makkelijkst met behulp van een flexibele meetlint uit de box met naai-garnituren. Kijk voor aanvullende informatie voor de juiste lengte op: Polsmaat opmeten.

Vingerafdruk gravure
Optioneel kan ook een vingerafdruk gravure worden geplaats op het slot, voor advies en mogelijkheden zijn wij u graag van dienst. 

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.
 

D E T A I L S
materiaal 316L edelstaal
breedte slot 22mm

contactinformatie

Schakelarmband edelstaal met Schroefdopje | Breed 22mm heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Schakelarmband edelstaal met Schroefdopje | Breed 22mm
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Schakelarmband edelstaal met Schroefdopje | Breed 22mm