opc_loader

Menu

Vlinder met gesloten ashanger in zilver met Jasseron armband

Artikelnr: N042

Armband in zilver met askamer in Vlinder

Deze Jessaron armband met vlinder is gemaakt van Sterling zilver en heeft een verborgen askamer in het gedenksieraad. De vlinder is 14x11mm , het collier is aan weerszijden aan de vlinder bevestigd.  De crematie-as wordt door de edelsmid aangebracht, dit is niet zichtbaar bij het dragen van de armband.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afwerking

Graveertekst

Polsmaat in cm

Tekstgravure

159,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 4 tot 5 weken
Formaat
14x11mm
Materiaal
925 sterling zilver
Inhoud
symbolisch
Graveerbaar
beperkt

Jasseron armband met verborgen askamer in vlinder.

Deze armband heeft een vlinder met een askamer bevestigd aan een Jasseron collier met een dikte van 2.5mm. Het gedenksieraad is vervaardigd door een Nederlandse edelsmid. De armband is een elegant sieraad en niet herkenbaar als een sieraad met een askamer. U draagt dus onopvallend een deel van uw dierbare verborgen in deze zilveren armband.

Deze armband met Vlinder heeft een Gesloten askamer, bij een Gesloten askamer verzorgd de edelsmid het aanbrengen van de crematie-as. Een Gesloten askamer heeft geen schroefdop-opening, u kunt dit sieraad niet zelf voorzien van crematie-as.

U kunt ons een klein beetje crematie-as toezenden. Hiervoor bieden wij een speciale envelop met een retour envelop, een kleine toelichting kunt u lezen op onze Contactpagina: verzendinstructies.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.

  • Deze armband is ook leverbaar in 14k geelgoud, prijs op aanvraag.
     
D E T A I L S
materiaal Sterling zilver
vlinder 14x11mm
armband inclusief

contactinformatie

Vlinder met gesloten ashanger in zilver met Jasseron armband heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Vlinder met gesloten ashanger in zilver met Jasseron armband
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Vlinder met gesloten ashanger in zilver met Jasseron armband