opc_loader

Menu

Hart met gesloten ashanger in zilver met Jasseron armband

Artikelnr: o025

Armband in zilver met askamer in het hartje

Deze Jesseron armband met hartje is gemaakt van Sterling zilver en heeft een verborgen askamer in het hartje. Het hartje bij dit gedenksieraad is leverbaar in drie formaten 11, 14 en 17mm. De crematie-as wordt door de edelsmid aangebracht, dit is niet zichtbaar bij het dragen van de armband.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afwerking

Formaat ashanger

Graveertekst

Polsmaat in cm

Tekstgravure

165,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
ongeveer 4 weken
Inhoud
symbolisch
Graveerbaar
beperkt
Formaat
naar keuze
Materiaal
925 sterling zilver

Jasseron armband met verborgen askamer in het hartje.

Deze armband heeft een hart askamer bevestigd aan een collier met een dikte van 5mm. Het gedenksieraad is vervaardigd door een Nederlandse edelsmid. De armband is een elegant sieraad en niet herkenbaar als een sieraad met een askamer. U draagt dus onopvallend een deel van uw dierbare verborgen in deze zilveren armband.

Het hartje heeft een Gesloten askamer, bij een Gesloten askamer verzorgd de edelsmid het aanbrengen van de crematie-as. Een Gesloten askamer heeft geen schroefdop-opening, u kunt dit sieraad niet zelf voorzien van crematie-as.

U kunt ons een klein beetje crematie-as toezenden. Hiervoor hebben wij speciale enveloppen met een retour envelop, een kleine toelichting kunt u lezen op onze Contactpagina: verzendinstructies.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.

  • Deze armband is ook leverbaar in 14k geelgoud, prijs op aanvraag.
     
D E T A I L S
materiaal Sterling zilver
small 11mm / 2.5mm
medium 14mm / 2.5mm
large 17mm / 2.5mm
armband inclusief

contactinformatie

Hart met gesloten ashanger in zilver met Jasseron armband heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Hart met gesloten ashanger in zilver met Jasseron armband
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Hart met gesloten ashanger in zilver met Jasseron armband