opc_loader

Menu

Ronde hanger in zilver met gesloten askamer en Jasseron armband

Artikelnr: o026

Armband in zilver met ronde askamer

Deze Jasseron armband met ronde hanger + askamer is gemaakt van Sterling zilver en heeft een gesloten askamer, deze askamer is verborgen in de ronde hanger en bevestigd aan de armband, deze ronde hanger is leverbaar in drie formaten.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afwerking

Formaat ashanger

Graveertekst

Polsmaat in cm

Tekstgravure

165,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
ongeveer 4 weken
Materiaal
925 sterling zilver
Inhoud
symbolisch
Graveerbaar
beperkt
Formaat
naar keuze

Jasseron armband met ronde hanger in zilver met gesloten askamer.

Deze Jasseron armband 5mm dikte heeft een ronde hanger met daarin een gesloten askamer. Het gedenksieraad is vervaardigd door een Nederlandse edelsmid. De armband is een elegant sieraad en niet herkenbaar als een sieraad met een askamer. U draagt dus onopvallend een deel van uw dierbare verborgen in deze zilveren armband.

Deze armband heeft een Gesloten askamer, bij een Gesloten askamer verzorgd de edelsmid het aanbrengen van de crematie-as. Een Gesloten askamer heeft geen schroefdop-opening, u kunt dit sieraad niet zelf voorzien van crematie-as.

U kunt ons een klein beetje crematie-as toezenden. Hiervoor hebben wij speciale enveloppen met een retour envelop, een kleine toelichting kunt u lezen op onze Contactpagina: verzendinstructies.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.

  • Deze armband is ook leverbaar in 14k geelgoud, prijs op aanvraag.
     
D E T A I L S
materiaal zilver 
small 11mm
medium 14mm
large 17mm

contactinformatie

Ronde hanger in zilver met gesloten askamer en Jasseron armband heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ronde hanger in zilver met gesloten askamer en Jasseron armband
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Ronde hanger in zilver met gesloten askamer en Jasseron armband