opc_loader

Traan hanger in zilver met gesloten askamer en Jasseron armband

Artikelnr: n044

Armband in zilver met traanvormige askamer

Jasseron armband met traanvormige hanger + askamer gemaakt van Sterling zilver met een gesloten askamer, deze askamer is verborgen in de traan en bevestigd aan de armband. De crematie-as wordt door de edelsmid aangebracht, dit is niet zichtbaar bij het dragen van de armband.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afwerking

Graveertekst

Polsmaat in cm

Tekstgravure

145,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
ongeveer 4 weken
Graveerbaar
beperkt
Formaat
15x10mm
Materiaal
925 sterling zilver
Inhoud
symbolisch

Jasseron armband met verborgen askamer in de traan.

Deze armband heeft een askamer bevestigd aan een collier met een dikte van 2.5mm. Het gedenksieraad is vervaardigd door een Nederlandse edelsmid. De armband is een elegant sieraad en niet herkenbaar als een sieraad met een askamer. U draagt dus onopvallend een deel van uw dierbare verborgen in deze zilveren armband.

Deze armband met traanvormige hanger heeft een Gesloten askamer, bij een Gesloten askamer verzorgd de edelsmid het aanbrengen van de crematie-as. Een Gesloten askamer heeft geen schroefdop-opening, u kunt dit sieraad niet zelf voorzien van crematie-as.

U kunt ons een klein beetje crematie-as toezenden. Hiervoor bieden wij een speciale envelop met een retour envelop, een kleine toelichting kunt u lezen op onze Contactpagina: verzendinstructies.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.

  • Deze armband is ook leverbaar in 14k geelgoud, prijs op aanvraag.
     
D E T A I L S
materiaal Sterling zilver
formaat 15x10mm
armband inclusief 

contactinformatie

Traan hanger in zilver met gesloten askamer en Jasseron armband heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Traan hanger in zilver met gesloten askamer en Jasseron armband

Meest recente reviews

,