opc_loader

Ashanger Geloof, Hoop en Liefde

Artikelnr: 999bp

Ashanger Hoop, geloof en Liefde

Een symbolische ashanger van chirurgisch edelstaal. Ons nieuwe gedenksieraad Geloof, Hoop en Liefde is kwalitatief een zeer hoogwaardige ashanger van pure kwaliteit. Het hartje heeft een kleine askamer met vuldop-opening. Deze hanger is eenvoudig te voorzien van een kleine hoeveelheid as. Een bijpassend schakelcollier (zie foto) is bijgeleverd bij dit gedenksieraad.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afvulsetje sieraden

Graveertekst

36,95
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
L316 edelstaal
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
23x15x5mm

Ashanger edelstaal Geloof, Hoop en Liefde.

Deze schitterende edelstalen ashanger is nieuw in ons assortiment en zilverkleurig. Onze nieuwe ashanger heeft een symbolische uitstraling: Geloof, Hoop en Liefde. Deze hanger is kwalitatief een zeer hoogwaardige ashanger in een massieve uitvoering, van pure kwaliteit, met een kleine askamer in het hartje. De ashanger is af te vullen met een symbolische hoeveelheid crematie-as. Deze ashanger leent zich bij uitstek ook om uw geliefde, dichtbij u te dragen. 

Dit schitterende assieraad is ook geschikt voor een kleine gravure, bijvoorbeeld een naam of een datum op de achterzijde. Deze gravure wordt geplaatst door onze edelsmid / vakman, dit om de beste kwaliteit van gravure te kunnen garanderen. De extra kosten voor deze gravure is 14 Euro. Bij uw keuze van een gravure kunt u de gewenste graveertekst opgeven bij de bestelgegevens. Bij de bestelknop kunt u aangeven of u wel of geen gravure wenst. Bij een gravering graag rekening houden met 10 dagen extra levertijd. Let op, de graveermogelijkheden zijn beperkt op dit sieraad.

Het vullen van het sieraad doen wij graag en kosteloos bij uw bezoek aan onze winkel. Het zelf doen is een eenvoudige handeling, hiervoor hebben wij beschikbaar een afvulset voor € 3,95. In onze webshop treft u een ruime keuze assieraden aan tegen een zeer betaalbare prijs. Onze Geloof, Hoop en Liefde ashanger wordt standaard geleverd met een gratis fluwelen zakje voor het veilig opbergen als u het sieraad even niet draagt.

Een bijpassend schakelcollier (zie productfoto) geeft een prachtige schittering, een mooie combinatie bij de ashanger van uw keuze. Edelstaal wordt ook wel genoemd roestvast staal (RVS) of chirurgisch staal. Edelstaal kan niet roesten, is zuiver en mooi, maar ook heel sterk zodat u het minste risico loopt op verlies van uw kostbare assieraad of ashanger. Edelstaal lijkt op zilver maar is een betaalbaarder alternatief.
 

D E T A I L S
formaat 23x15x5mm
materiaal 316L edelstaal
collier (zilverkleur) inclusief

contactinformatie

Ashanger Geloof, Hoop en Liefde heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ashanger Geloof, Hoop en Liefde

Meest recente reviews

,

Laatst bekeken items