opc_loader

Menu

Ashanger Hart in goudkleurig edelstaal

Artikelnr: 419bp

Ashanger Hart in goudkleur

Ashanger Hart in goudkleur, een symbolische ashanger vervaardigd van hoogwaardig chirurgisch edelstaal. Dit gedenksieraad meet 30x20mm en is zilverkleurig en heeft een gladde afwerking, een mooi, duurzaam en betaalbaar sieraad. Een kleine gravure is mogelijk op deze Hart-ashanger, een naam en/of datum geeft een grote toegevoegde waarde en vormt een tastbare herinnering aan uw dierbare.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afvulsetje sieraden

Collier Edelstaal

Graveertekst

28,95
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Graveerbaar
beperkt
Formaat
30x20x5mm
Materiaal
L316 edelstaal
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten

Ashanger Hart in goudkleur.

Ashanger Hart met kleine askamer in goudkleur. Het gedenksieraad is vervaardigd van hoogwaardig chirurgisch edelstaal en glanzend afgewerkt. Deze hanger is kwalitatief een zeer hoogwaardige ashanger in een massieve uitvoering. De ashanger is eenvoudig af te vullen met een symbolische hoeveelheid crematie-as van uw dierbare, indien gewenst doen wij dat graag voor u bij een bezoek aan onze showroom in Zeeland.

Dit schitterende assieraad is ook geschikt voor een kleine gravure, bijvoorbeeld een naam of een datum op de achterzijde. Deze gravure wordt geplaatst door onze edelsmid / vakman, dit om de beste kwaliteit van gravure te kunnen garanderen. De extra kosten voor deze gravure is 14 Euro. Bij uw keuze van een gravure kunt u de gewenste graveertekst opgeven bij het overzicht in de winkelwagen. Met de bestelknop kunt u aangeven of u wel of geen gravure wenst. Bij een gravering graag rekening houden met 10 dagen extra levertijd.

Het vullen van het sieraad doen wij graag en kosteloos bij uw bezoek aan onze winkel. Het zelf doen is een eenvoudige handeling, hiervoor hebben wij beschikbaar een afvulset voor € 3,95. In onze webshop treft u een ruime keuze assieraden aan tegen een zeer betaalbare prijs. Deze Hart ashanger in goudkleur wordt standaard geleverd met een fluwelen zakje voor het veilig opbergen als u het sieraad even niet wilt dragen. 

Een bijpassend slangcollier (zie productfoto) geeft een prachtige schittering, een mooie combinatie bij de ashanger van uw keuze. Edelstaal wordt ook wel genoemd roestvast staal (RVS) of chirurgisch staal. Edelstaal kan niet roesten, is zuiver en mooi, maar ook heel sterk zodat u het minste risico loopt op verlies van uw kostbare assieraad of ashanger. Edelstaal lijkt op zilver maar is een betaalbaarder alternatief.
 

D E T A I L S
formaat 30x20x5mm
materiaal 316L edelstaal
collier (goudkleur) optioneel

contactinformatie

Ashanger Hart in goudkleurig edelstaal heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ashanger Hart in goudkleurig edelstaal
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Ashanger Hart in goudkleurig edelstaal

Laatst bekeken items