opc_loader

Menu

Ashanger Ster in zilverkleur

Artikelnr: 423bp

Ashanger Ster in zilverkleur

De ashanger Ster is zilverkleurig, een prachtige symbolische vorm van deze fraaie hanger waarbij u zich altijd extra verbonden voelt met uw dierbare. Het gedenksieraad is uitgevoerd in 316L hoogwaardige edelstaal. De ster ashanger heeft de originele kleur edelstaal, dus deze kleur heeft de gehele ashanger en elke onderlaag hiervan. Optioneel is een gravure mogelijk zoals een naam of datum.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afvulsetje sieraden

Collier Edelstaal

Graveertekst

19,95 17,96
U bespaart: 10%
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
L316 edelstaal
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
20x20x5mm

Ashanger Ster in zilverkleur.

Deze ashanger is zilverkleurig en heeft een prachtige symbolische vorm. De hanger is vervaardigd van 316L hoogwaardige edelstaal. De Ster ashanger heeft de originele kleur edelstaal, dus deze kleur heeft de gehele ashanger en elke onderlaag hiervan. Aan de onderkant van dit assieraad bevindt zich de askamer. Hier kunt u een symbolische hoeveelheid as, van uw dierbare in afvullen. De asresten worden dan verzegeld middels het dichtschroeven met het schroefje. 

Dit schitterende assieraad is ook geschikt voor een kleine gravure, bijvoorbeeld een naam of een datum op de achterzijde. Deze gravure wordt geplaatst door onze edelsmid / vakman, dit om de beste kwaliteit van gravure te kunnen garanderen. De extra kosten voor deze gravure is 14 Euro. Bij uw keuze van een gravure kunt u de gewenste graveertekst opgeven bij het overzicht in de winkelwagen. Met de bestelknop kunt u aangeven of u wel of geen gravure wenst. Bij een gravering graag rekening houden met 10 dagen extra levertijd.

Het vullen van het sieraad doen wij graag en kosteloos bij uw bezoek aan onze winkel. Het zelf doen is een eenvoudige handeling, hiervoor hebben wij beschikbaar een afvulset voor € 3,95. In onze webshop treft u een ruime keuze assieraden aan tegen een zeer betaalbare prijs. Deze design ashanger Ster in zilverkleur wordt standaard geleverd met een gratis fluwelen zakje voor het veilig opbergen als u het sieraad even niet draagt. 

Een bijpassend slangcollier (zie productfoto) geeft een prachtige schittering, een mooie combinatie bij de ashanger van uw keuze. Edelstaal wordt ook wel genoemd roestvast staal (RVS) of chirurgisch staal. Edelstaal kan niet roesten, is zuiver en mooi, maar ook heel sterk zodat u het minste risico loopt op verlies van uw kostbare assieraad of ashanger. Edelstaal lijkt op zilver maar is een betaalbaarder alternatief.
 

D E T A I L S
formaat 20x20x5mm
materiaal 316L edelstaal
collier (zilverkleur) optioneel

contactinformatie

Ashanger Ster in zilverkleur heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ashanger Ster in zilverkleur
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Ashanger Ster in zilverkleur

Laatst bekeken items