opc_loader

Ashanger Vlinder met dubbele askamer

Artikelnr: 428bp

Ashanger Vlinder met dubbele askamer

Vlinder ashanger van glanzend edelstaal met een dubbele askamer. Een teder gedenksieraad waarbij de achterzijde geschikt is voor een persoonlijke gravure. Bijvoorbeeld een naam en/of datum van uw dierbare. De ashanger is eenvoudig te voorzien van inhoud voor 2 personen. Indien gewenst doen wij dat graag voor u.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afvulsetje sieraden

Collier Edelstaal

Graveertekst

29,95
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
L316 edelstaal
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
20x13mm

Ashanger Vlinder met dubbele askamer.

Een schitterende Vlinder vervaardigd van hoogwaardig chirurgisch edelstaal met donkere lijnen. Het gedenksieraad is zilverkleurig. Deze hanger is kwalitatief een zeer hoogwaardige ashanger in een massieve uitvoering. De Vlinder ashanger is eenvoudig af te vullen met een symbolische hoeveelheid crematie-as voor 2 personen, deze ashanger heeft namenlijk 2 gescheiden askamers. Een mooi gedenksieraad om 2 geliefde in 1 sieraad te herdenken en dichtbij u te dragen.

Dit schitterende assieraad is ook geschikt voor een kleine gravure, bijvoorbeeld een naam of een datum op de achterzijde. Deze gravure wordt geplaatst door onze edelsmid / vakman, dit om de beste kwaliteit van gravure te kunnen garanderen. De extra kosten voor deze gravure is 14 Euro. Bij uw keuze van een gravure kunt u de gewenste graveertekst opgeven bij het overzicht in de winkelwagen. Met de bestelknop kunt u aangeven of u wel of geen gravure wenst. Bij een gravering graag rekening houden met 10 dagen extra levertijd.

Het vullen van het sieraad doen wij graag en kosteloos bij uw bezoek aan onze winkel. Het zelf doen is een eenvoudige handeling, hiervoor hebben wij beschikbaar een afvulset voor € 3,95. In onze webshop treft u een ruime keuze assieraden aan tegen een zeer betaalbare prijs. Deze Vlinder ashanger met dubbele askamer wordt standaard geleverd met een fluwelen zakje voor het veilig opbergen als u het sieraad even niet wilt dragen. 

Een bijpassend slangcollier (zie productfoto) geeft een prachtige schittering, een mooie combinatie bij de ashanger van uw keuze. Edelstaal wordt ook wel genoemd roestvast staal (RVS) of chirurgisch staal. Edelstaal kan niet roesten, is zuiver en mooi, maar ook heel sterk zodat u het minste risico loopt op verlies van uw kostbare assieraad of ashanger. Edelstaal lijkt op zilver maar is een betaalbaarder alternatief.
 

D E T A I L S
formaat 20x13mm
materiaal 316L edelstaal
collier (zilverkleur) optioneel

contactinformatie

Ashanger Vlinder met dubbele askamer heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ashanger Vlinder met dubbele askamer

Meest recente reviews

,

Laatst bekeken items