opc_loader

Menu

Ashanger Hart in goudkleurig edelstaal: Dad

Artikelnr: 2019bp

Ashanger Dad in goudkleur

Ashanger Hart van edelstaal met opdruk: Dad. Dit gedenksieraad is kwalitatief een zeer hoogwaardige ashanger in een massieve uitvoering van pure kwaliteit. Een beetje crematie-as kan eenvoudig geplaats worden in het hartje, hiertoe bevindt zich aan de achterzijde een schroefdop-opening voor een beetje as. Een bijpassend slangencollierin is optioneel leverbaar voor € 8,95.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afvulsetje sieraden

Collier Edelstaal

Graveertekst

30,95
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
L316 edelstaal
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
22x22x8mm

Hart ashanger Dad in goudkleur.

Deze schitterende edelstalen ashanger is nieuw in ons assortiment bij Gedenk Idee. Het gedenksieraad is goudkleurig. Deze Hart hanger is kwalitatief een zeer hoogwaardige ashanger in een massieve uitvoering, van pure kwaliteit. De ashanger is af te vullen met een symbolische hoeveelheid crematie-as via een schroefdop-opening aan de achterzijde. Deze ashanger leent zich bij uitstek ook om uw geliefde, dichtbij u te dragen. 

Dit schitterende assieraad is ook geschikt voor een kleine gravure, bijvoorbeeld een naam of een datum op de achterzijde. Deze gravure wordt geplaatst door onze edelsmid / vakman, dit om de beste kwaliteit van gravure te kunnen garanderen. De extra kosten voor deze gravure is 14 Euro. Bij uw keuze van een gravure kunt u de gewenste graveertekst opgeven bij het overzicht in de winkelwagen. Met de bestelknop kunt u aangeven of u wel of geen gravure wenst. Bij een gravering graag rekening houden met 10 dagen extra levertijd. Let op, de graveermogelijkheden zijn beperkt op dit sieraad.

Het vullen van het sieraad doen wij graag en kosteloos bij uw bezoek aan onze winkel. Het zelf doen is een eenvoudige handeling, hiervoor hebben wij beschikbaar een afvulset voor € 3,95. In onze webshop treft u een ruime keuze assieraden aan tegen een zeer betaalbare prijs. Onze Hart ashanger Dad in goudkleur wordt standaard geleverd met een fluwelen zakje voor het veilig opbergen als u het sieraad even niet draagt. 

Een bijpassend slangcollier (zie productfoto) geeft een prachtige schittering, een mooie combinatie bij de ashanger van uw keuze. Edelstaal wordt ook wel genoemd roestvast staal (RVS) of chirurgisch staal. Edelstaal kan niet roesten, is zuiver en mooi, maar ook heel sterk zodat u het minste risico loopt op verlies van uw kostbare assieraad of ashanger. Edelstaal lijkt op zilver maar is een betaalbaarder alternatief.
 

D E T A I L S
formaat 22x22x8mm
materiaal 316L edelstaal
collier (zilverkleur) optioneel

contactinformatie

Ashanger Hart in goudkleurig edelstaal: Dad heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ashanger Hart in goudkleurig edelstaal: Dad
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Ashanger Hart in goudkleurig edelstaal: Dad