opc_loader

Ashanger Kruis in goudkleurig edelstaal

Artikelnr: 412bp

Ashanger Kruis in goudkleur

De ashanger Kruis is goudkleurig, een prachtige symbolische vorm van deze fraaie hanger waarbij u zich altijd extra verbonden voelt met uw dierbare. Het gedenksieraad is uitgevoerd in 316L hoogwaardige edelstaal. De ashanger heeft de originele kleur edelstaal, dus deze kleur heeft de gehele ashanger en elke onderlaag hiervan. Optioneel is een gravure mogelijk zoals een naam of datum.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afvulsetje sieraden

Collier Edelstaal

Graveertekst

28,95 26,06
U bespaart: 10%
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Graveerbaar
beperkt
Formaat
30x20x5mm
Materiaal
L316 edelstaal
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten

Ashanger Kruis in goudkleur.

Deze ashanger is goudkleurig en heeft een prachtige symbolische vorm. De hanger is vervaardigd van 316L hoogwaardige edelstaal. De ashanger Kruisje heeft de originele kleur van glanzend edelstaal, dus deze kleur heeft de gehele ashanger en elke onderlaag hiervan. De askamer is geschikt voor een symbolische hoeveelheid crematie-as van uw dierbare, na het vullen wordt de askamer verzegeld middels het dichtschroeven met het schroefje. 

Dit schitterende assieraad is ook geschikt voor een kleine gravure, bijvoorbeeld een naam of een datum op de achterzijde. Deze gravure wordt geplaatst door onze edelsmid / vakman, dit om de beste kwaliteit van gravure te kunnen garanderen. De extra kosten voor deze gravure is 14 Euro. Bij uw keuze van een gravure kunt u de gewenste graveertekst opgeven bij het overzicht in de winkelwagen. Met de bestelknop kunt u aangeven of u wel of geen gravure wenst. Bij een gravering graag rekening houden met 10 dagen extra levertijd.

Het vullen van het sieraad doen wij graag en kosteloos bij uw bezoek aan onze winkel. Het zelf doen is een eenvoudige handeling, hiervoor hebben wij beschikbaar een afvulset voor € 3,95. In onze webshop treft u een ruime keuze assieraden aan tegen een zeer betaalbare prijs. Deze kruis ashanger in goudkleur wordt standaard geleverd met een fluwelen zakje voor het veilig opbergen als u het sieraad even niet draagt. 

Een bijpassend slangcollier (zie productfoto) geeft een prachtige schittering, een mooie combinatie bij de ashanger van uw keuze. Edelstaal wordt ook wel genoemd roestvast staal (RVS) of chirurgisch staal. Edelstaal kan niet roesten, is zuiver en mooi, maar ook heel sterk zodat u het minste risico loopt op verlies van uw kostbare assieraad of ashanger. Edelstaal lijkt op zilver maar is een betaalbaarder alternatief.
 

D E T A I L S
formaat 30x20x5mm
materiaal 316L edelstaal
collier (goudkleur) optioneel

contactinformatie

Ashanger Kruis in goudkleurig edelstaal heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ashanger Kruis in goudkleurig edelstaal

Meest recente reviews

,

Laatst bekeken items