opc_loader

Menu

Hartvormige ashanger in zilver met askamer en schroefdop

Artikelnr: o067

Ashanger Hart in Sterling zilver

Hart ashanger van Sterling zilver vervaardigd. Dit gedenksieraad is enkel leverbaar in formaat 21mm, de ashanger beschikt over een schroefdopsluiting aan de bovenzijde tevens het ophangoog. Het voorzien van een beetje crematie-as is een eenvoudige handeling, indien gewenst is Gedenk Idee u hiermee graag van dienst.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afwerking

Graveertekst

Tekstgravure

129,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
ongeveer 4 weken
Formaat
21x18mm
Materiaal
925 Sterling zilver
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt

Ashanger Hart in zilver met schroefdop.

Hart ashanger van Sterling zilver met strakke omranding. Dit gedenksieraad heeft een ophangoogje aan de bovenzijde voor een collier, dit is eveneens een vuldop opening. U kunt het sieraad zelf voorzien van een hoeveelheid crematie-as. De inhoud is echter gering en meer symbolisch. Een eenvoudig zilveren Omega collier is leverbaar vanaf 25 Euro. 

Deze ashanger is beschikbaar in formaat 21x18mm. Het vullen van dit gedenksieraad is een eenvoudige handeling, indien gewenst zijn wij u hiermee graag van dienst in onze showroom in Zeeland. Hiervoor waarderen wij een afspraak zodat wij voor u alle tijd kunnen vrijmaken.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.
 

D E T A I L S
materiaal zilver
formaat  21x18mm
collier optioneel

contactinformatie

Hartvormige ashanger in zilver met askamer en schroefdop heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Hartvormige ashanger in zilver met askamer en schroefdop
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Hartvormige ashanger in zilver met askamer en schroefdop