opc_loader

Menu

Design ashanger van zilver met asbuisje

Artikelnr: n051

Ashanger van zilver met asbuisje. Dit gedenksieraad meet 29x15mm en beschikt over een klein asbuisje. Het voorzien van een beetje crematie-as is een eenvoudige handeling, indien gewenst is Gedenk Idee u hiermee graag van dienst. Een mooi zilveren gedenksieraad + collier voor 109 Euro inclusief PostNL verzendkosten in Nederland.

Tekstgravure

109,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 4 tot 5 weken
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
29x15mm
Materiaal
925 Sterling zilver

Design ashanger van zilver met asbuisje.

Een mooie ashanger van zilver vervaardigd met een asbuisje. Dit gedenksieraad heeft een gedraaid ophangoog, het collier loopt door het sieraad heen. U kunt het sieraad zelf voorzien van een hoeveelheid crematie-as. De inhoud is echter gering en meer symbolisch. Het vullen van dit gedenksieraad is een eenvoudige handeling, indien gewenst zijn wij u hiermee graag van dienst in onze showroom en uitvaartwinkel in Zeeland. Hiervoor waarderen wij een afspraak zodat wij voor u alle tijd kunnen vrijmaken.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.
 

D E T A I L S
materiaal zilver
formaat 29x15mm
collier optioneel

contactinformatie

Design ashanger van zilver met asbuisje heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Design ashanger van zilver met asbuisje
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Design ashanger van zilver met asbuisje

Laatst bekeken items