opc_loader

Menu

Hartvormige hanger in zilver met zirkonia en open askamer

Artikelnr: c316

Ashanger Hart met rondom zirkonia

Ashanger in zilver met open askamer. Deze ashanger is gemaakt van Sterling zilver en rondom voorzien van zirkonia. De crematie-as is zichtbaar verwerkt in het hartje met kleurkeuze.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afwerking

Graveertekst

Resin

Tekstgravure

89,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
ongeveer 4 weken
Materiaal
zilver + zirkonia
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
12mm

Ashanger in zilver met open Hart askamer.

Deze ronde ashanger heeft een open Hart askamer. De ashanger is ambachtelijk vervaardigd van Sterling zilver. Dit gedenksieraad heeft een Open askamer in het hartje waarbij deeltjes crematie-as zijn gemengd met vloeibare resin. Deze Resin wordt uitgehard met UV licht, hierbij ontstaat een prachtige en glanzende afwerking. U heeft hierbij keuze uit verschillende kleuren. 

Resin kleurkeuze:
- Transparant: de crematie-as is zichtbaar door de resin heen.
- Opaak: de cremate-as is alleen zichtbaar aan de oppervlakte.

De crematie-as wordt verwerkt door de edelsmid in het sieraad. U kunt dit gedenksieraad niet zelf vullen. U kunt een klein beetje crematie-as bij ons op kantoor afgeven of met een aangetekende PostNL zending naar ons opsturen. Op onze Contactpagina vindt u aanvullende informatie ! Hetgeen over is na verwerking wordt aan u geretourneerd. Neemt u gerust contact op Gedenk Idee voor vragen over het beschikbaar stellen van de crematie-as.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.
 

kleurenkaart

D E T A I L S
materiaal zilver + zirkonia
formaat 12mm
collier optioneel

contactinformatie

Hartvormige hanger in zilver met zirkonia en open askamer heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Hartvormige hanger in zilver met zirkonia en open askamer
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Hartvormige hanger in zilver met zirkonia en open askamer