opc_loader

Menu

Ring in zilver 5 of 7mm met gesloten askamer + zirkonia

Artikelnr: O001zk

Ring in zilver 5 of 7mm breed met Gesloten askamer + zirkonia

Zilveren ring met een gesloten askamer. Bij deze ring wordt de askamer gevuld door de edelsmid en verzegeld. Na het plaatsen van de crematie-as is dit niet meer zichtbaar en onopvallend aangebracht in het gedenksieraad. Deze ring is breed 5 of 7mm en leverbaar vanaf 185 Euro.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afwerking

Formaat gedenksieraad

Graveertekst

Ringmaten in mm

Tekstgravure

185,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 4 tot 5 weken
Graveerbaar
beperkt
Formaat
naar keuze
Materiaal
925 sterling zilver + zirkonia
Inhoud
symbolisch

Zilveren ring 5 of 7mm breed met Gesloten askamer + zirkonia.

Deze zilveren ring is naar keuze breed 5 of 7mm en heeft een gesloten askamer. Bij een gesloten askamer verzorgd de edelsmid de plaatsing van crematie-as in het gedenksieraad waarna de askamer wordt verzegeld. De ring is niet herkenbaar als assieraad, de askamer met inhoud is verborgen in de zilveren ring.

Voor de vervaardiging van dit mooie gedenksieraad is een kleine hoeveelheid crematie-as benodigd. U kunt hiervoor langskomen in onze showroom in Zeeland, of u stuurt een kleine hoeveelheid op met PostNL (bij voorkeur aangetekend). Een theelepeltje is voldoende. Maak gebruik van onze service en vraag om een speciale retourenvelop met een gripzakje.

Zirkonia
Deze zilveren heeft een Pave gezette zirkonia. Optioneel is deze ring ook levebraar met een diamant, robijn of een saffier. Neemt u contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.

  • Deze ring is ook leverbaar in 14k geelgoud, prijs op aanvraag.
     
D E T A I L S
materiaal 925 zilver + zirkonia
breedte ring 5 of 7mm
dikte ring boven 2.5 mm
dikte ring onder 1.5mm
zirkonia 1x
ringmaten 16 t/m 21mm

contactinformatie

Ring in zilver 5 of 7mm met gesloten askamer + zirkonia heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ring in zilver 5 of 7mm met gesloten askamer + zirkonia
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Ring in zilver 5 of 7mm met gesloten askamer + zirkonia