opc_loader

Menu

Ring in zilver in 4 breedte-maten met open askamer

Artikelnr: U050

Ring in zilver in 4 breedte-maten leverbaar met open askamer

Zilveren ring met open askamer aan de bovenzijde. Bij deze ring worden deeltjes crematie-as gemengd met epoxy en uitgehard met UV-licht. Bij dit gedenksieraad kunt u niet zelf de crematie-as plaatsen, dat verzorgd de edelsmid. Deze ring is beschikbaar in vele gangbare ringmaten.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afwerking

Formaat gedenksieraad

Graveertekst

Ringmaten in mm

Tekstgravure

125,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 4 tot 5 weken
Materiaal
925 sterling zilver
Inhoud
symbolisch
Graveerbaar
beperkt
Formaat
naar keuze

Zilveren ring met open askamer: 4-6-8 of 10mm.

Deze zilveren ring is leverbaar in 4 breedte-maten met een Open askamer aan de bovenzijde. Deze crematie-as is aangebracht in de uitsparing van de ring. Speciale epoxy-hars is hierbij door de edelsmid gemengd met een kleine hoeveelheid crematie-as en uitgehard met UV-licht. Het resultaat is een prachtige, glad afgewerkte inhoud van de askamer met deeltjes crematie-as.

Voor de vervaardiging van dit mooie gedenksieraad is een kleine hoeveelheid crematie-as benodigd. U kunt hiervoor langskomen in onze showroom in Zeeland, of u stuurt een kleine hoeveelheid op met PostNL (bij voorkeur aangetekend). Een theelepeltje is voldoende. Maak gebruik van onze service en vraag om een speciale retourenvelop met een gripzakje.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.

  • Deze ring is ook leverbaar in edelstaal + 14k geelgoud, prijs op aanvraag.
     
D E T A I L S
materiaal Sterling zilver
small 4mm
medium 6mm
large 8mm
x-large 10mm
dikte ring 1.5mm

contactinformatie

Ring in zilver in 4 breedte-maten met open askamer heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ring in zilver in 4 breedte-maten met open askamer
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Ring in zilver in 4 breedte-maten met open askamer