opc_loader

Menu

Ring in zilver 5-7mm breed met gesloten askamer + zirkonia

Artikelnr: D019zk

Ring in zilver 5 of 7mm breed met Gesloten askamer + zirkonia

Zilveren ring met een gesloten askamer. Bij deze ring wordt de askamer gevuld door de edelsmid en verzegeld. Na het plaatsen van de crematie-as is dit niet meer zichtbaar en onopvallend aangebracht in het gedenksieraad. Bij deze ring is een zirkonia geplaatst tussen de beide ringhelften. 

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afwerking

Formaat gedenksieraad

Graveertekst

Ringmaten in mm

Tekstgravure

185,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 4 tot 5 weken
Materiaal
925 sterling zilver + zirkonia
Inhoud
symbolisch
Graveerbaar
beperkt
Formaat
naar keuze

Ring in zilver met Gesloten askamer + zirkonia.

Deze zilveren ring is naar keuze 5 of 7mm breed en kent een gesloten askamer. Bij een gesloten askamer verzorgd de edelsmid de plaatsing van crematie-as in het gedenksieraad waarna de askamer wordt verzegeld. De ring is niet herkenbaar als assieraad, de askamer met inhoud is verborgen in de zilveren ring. Deze zilveren ring heeft een zirkonia geklemd tussen beide ringhelften, optioneel is ook mogeljk een diamant, saffier, of robijn. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Voor de vervaardiging van dit mooie gedenksieraad is een kleine hoeveelheid crematie-as benodigd. U kunt hiervoor langskomen in onze showroom in Zeeland, of u stuurt een kleine hoeveelheid op met PostNL (bij voorkeur aangetekend). Een theelepeltje is voldoende. Maak gebruik van onze service en vraag om een speciale retourenvelop met een gripzakje.

Zirkonia
Deze ring heeft een zirkonia geplaatst tussen de beide ringhelften, met een meerprijs is ook mogelijk een diamant, robijn of saffier.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.

  • Deze ring is ook leverbaar in 14k geelgoud, prijs op aanvraag.
     
D E T A I L S
materiaal 925 zilver + zirkonia
breedte (small) 5mm
breedte (medium) 7mm (+€10,-)
dikte ring boven 2.5mm
dikte ring onder 1.5mm
zirkonia 1x
ringmaten 16 t/m 21mm

contactinformatie

Ring in zilver 5-7mm breed met gesloten askamer + zirkonia heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ring in zilver 5-7mm breed met gesloten askamer + zirkonia
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Ring in zilver 5-7mm breed met gesloten askamer + zirkonia