opc_loader

Menu

Vlakke Carbon ring met open askamer en houten binnenkant.

Artikelnr: U179

Vlakke Carbon ring met open askamer en houten binnenkant.

Ring met open askamer in het Carbon. Deze ring is een mooie combinatie van Carbon en Hout. De crematie-as wordt geplaatst in het kleine kader in het Carbon. De ring is in een beperkt aantal ringmaten leverbaar vanaf 129 Euro.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afwerking

Graveertekst

Speciale ringmaten

Tekstgravure

129,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 4 tot 5 weken
Materiaal
carbon + hout
Inhoud
symbolisch
Graveerbaar
beperkt
Formaat
breed 6mm

Vlakke Carbon ring met open askamer en houten binnenkant.

Een mooie zwarte ring in Carbon gecombineerd met Hout aan de binnezijde. Het heeft een kleine Open askamer, hierin wordt de crematie-as aangebracht in het kleine kader in het carbon. Speciale hars wordt door de edelsmid gemengd met een kleine hoeveelheid crematie-as en uitgehard met UV-licht. Het resultaat is een prachtige, glad afgewerkte inhoud van de askamer met zichtbare deeltjes crematie-as

Voor de vervaardiging van dit mooie gedenksieraad uitgevoerd in Carbon en Titanium is een kleine hoeveelheid crematie-as benodigd. U kunt hiervoor langskomen in onze showroom in Zeeland, of u stuurt een kleine hoeveelheid op met PostNL (bij voorkeur aangetekend). Een theelepeltje is voldoende. Maak gebruik van onze service en vraag om een speciale retourenvelop met een gripzakje.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.
 

D E T A I L S
materiaal carbon + hout
breedte 6mm

contactinformatie

Vlakke Carbon ring met open askamer en houten binnenkant. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Vlakke Carbon ring met open askamer en houten binnenkant.
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Vlakke Carbon ring met open askamer en houten binnenkant.