opc_loader

Ring in 14k geelgoud + vingerafdruk op ovaal vlak

Artikelnr: O034-14k

Ring 14k geelgoud met ovale vingerafdruk

Design ring van geelgoud met een vingerafdruk geplaatst op een ovaal vlak 11.5x8.5mm Op het ovale oppervlak van de ring wordt de vingerafdruk of tekening geplaatst naar keuze (een sterrenbeeld met datum of babyvoet). De ring is leverbaar in de gangbare ringmaten bij Gedenk Idee Zeeland.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Afwerking

Graveertekst

Ringmaten in mm

Tekstgravure

575,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
ongeveer 4 weken
Materiaal
14k geelgoud
Graveerbaar
beperkt
Formaat
11.5x8.5mm

Ring met ovale vingerafdruk in geelgoud.

Deze ring is gemaakt door een Nederlandse edelsmid in 14k geelgoud. Op de ring komt een uitsnede van een vingerafdruk, deze (digitale) afdruk kunt u eenvoudig uploaden tijdens de bestelling. Deze ring in 14k geelgoud heeft een bijzonder uiterlijk door de gravering van de vingerafdruk op een ovaal oppervlak aan de bovenzijde.

Vingerafdruk
Bij een digitale afdruk kunt u dit bestand eenvoudig uploaden bij de bestelling. Er bestaan ook afdrukken in rubber, was of op papier, deze kunt u ons toesturen met PostNL Hiervoor adviseren wij een aangetekende postzending zodat u zeker weet dat deze dierbare herinnering bij Gedenk Idee correct wordt aangeboden. U kunt ook langskomen in onze winkel in Zeeland en de afdruk persoonlijk overhandigen !
- Voor een vingerafdruk in inkt: Scant u deze in met minimaal 300dpi
- Foto: een duidelijke scherpe foto bij voorkeur bij daglicht.
vingerafdrukken

Ringmaat
Deze ring is leverbaar in ringmaten 16 t/m 21mm. Ringmaten kunt u eenvoudig laten opmeten bij elke juwelier, ook kunnen wij van een bestaande ring, de ringmaat exact overnemen. Zo heeft u het beste draagcomfort.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.

  • Deze ring met vingerafdruk is ook leverbaar in Sterling zilver.
     
D E T A I L S
materiaal 14k geelgoud
oppervlak afdruk 8.5 x 11.5mm
ringmaten 16 t/m 21mm

contactinformatie

Ring in 14k geelgoud + vingerafdruk op ovaal vlak heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ring in 14k geelgoud + vingerafdruk op ovaal vlak

Meest recente reviews

,