opc_loader

Ring in zilver in 4 breedte-maten + vingerafdruk en zirkonia

Artikelnr: D018zk

Ring Sterling zilver met vingerafdruk + zirkonia

Vingerafdruk ring in Sterling zilver met zirkonia. Deze ring is leverbaar in 4 breedte maten: 4, 6, 8 en 10mm. Op de omtrek van de ring wordt aan één zijde de vingerafdruk geplaatst van uw dierbare. De afdruk heeft bij deze ring een extra bewerking door de donker gemaakte en geaccentueerde lijnen.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Afwerking

Formaat gedenksieraad

Graveertekst

Ringmaten in mm

Tekstgravure

209,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
ongeveer 4 weken
Materiaal
925 sterling zilver + zirkonia
Graveerbaar
beperkt
Formaat
naar keuze

Ring in zilver met vingerafdruk en zirkonia.

Deze ring is gemaakt door een Nederlandse edelsmid in Sterling zilver, dit heeft een zuiverheid van 92,5% puur zilver. Op de ring komt een uitsnede van een vingerafdruk, deze (digitale) afdruk kunt u eenvoudig uploaden tijdens de bestelling. Deze klassieke zilveren ring is leverbaar in 4 breedte maten. De binnenzijde van de ring heeft een bolling. Deze bolling zet zich in de vinger waardoor wij een iets kleinere ringmaat adviseren dan opgemeten (-0,25mm).

Vingerafdruk
Bij een digitale afdruk kunt u dit bestand eenvoudig uploaden bij de bestelling. Er bestaan ook afdrukken in rubber, was of op papier, deze kunt u ons toesturen met PostNL Hiervoor adviseren wij een aangetekende postzending zodat u zeker weet dat deze dierbare herinnering bij Gedenk Idee correct wordt aangeboden. U kunt ook langskomen in onze winkel in Zeeland en de afdruk persoonlijk overhandigen !
- Voor een vingerafdruk in inkt: Scant u deze in met minimaal 300dpi
- Foto: een duidelijke en scherpe foto en bij voorkeur bij daglicht.
vingerafdrukken

Ringmaat
Deze ring is leverbaar in de ringmaten 16 t/m 20mm , op verzoek kan dat ook met kwartmaten (.25mm). Ringmaten kunt u eenvoudig laten opmeten bij elke juwelier. Ook kunnen wij van een bestaande ring, de ringmaat exact overnemen. Zo heeft u het beste draagcomfort.

Zirkonia
Deze ring heeft een zirkonia 2,3mm, deze is geklemd tusssen de beide ringhelften.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.

  • Deze ring is ook leverbaar in edelstaal + 14k geelgoud, prijs op aanvraag.
     
D E T A I L S
materiaal zilver + 2.3mm zirkonia
small 4mm breed
medium 6mm breed
large 8mm breed
x-large 10mm breed
ringdikte 1.8mm
ringmaten 16 t/m 20mm

contactinformatie

Ring in zilver in 4 breedte-maten + vingerafdruk en zirkonia heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ring in zilver in 4 breedte-maten + vingerafdruk en zirkonia

Meest recente reviews

,