opc_loader

Menu

Ring in Sterling zilver + vingerafdruk + 5x zirkonia

Artikelnr: d023zk

Ring Sterling zilver met vingerafdruk + zirkonia

Deze design ring van Sterling zilver heeft een vingerafdruk geplaatst op een druppelvormig vlak. Het is een markante ring meet een breedte maat van 10mm, op de ring wordt geplaatst een vingerafdruk of ean andere tekening naar keuze. De ring is leverbaar in de gangbare ringmaten bij Gedenk Idee.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Afwerking

Graveertekst

Ringmaten in mm

Tekstgravure

285,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
ongeveer 4 weken
Materiaal
925 sterling zilver + zirkonia
Graveerbaar
beperkt
Formaat
breed 10mm

Ring met vingerafdruk in zilver + 5x zirkonia.

Deze ring is gemaakt door een Nederlandse edelsmid in Sterling zilver, dit heeft een zuiverheid van 92,5% puur zilver. Op de ring komt een uitsnede van een vingerafdruk, deze (digitale) afdruk kunt u eenvoudig uploaden tijdens de bestelling. Deze zilveren ring heeft een bijzonder uiterlijk door de gravering van de vingerafdruk op een kenmerkend oppervlak aan de bovenzijde.

Vingerafdruk
Bij een digitale afdruk kunt u dit bestand eenvoudig uploaden bij de bestelling. Er bestaan ook afdrukken in rubber, was of op papier, deze kunt u ons toesturen met PostNL Hiervoor adviseren wij een aangetekende postzending zodat u zeker weet dat deze dierbare herinnering bij Gedenk Idee correct wordt aangeboden. U kunt ook langskomen in onze winkel in Zeeland en de afdruk persoonlijk overhandigen !
- Voor een vingerafdruk in inkt: Scant u deze in met minimaal 300dpi
- Foto: een duidelijke scherpe foto bij voorkeur met daglicht.
vingerafdrukken

Ringmaat
Deze ring is leverbaar in ringmaten 16 tot en met 20mm, op verzoek kan dat ook met kwartmaten (.25mm). Ringmaten kunt u eenvoudig laten opmeten bij elke juwelier, ook kunnen wij van een bestaande ring, de ringmaat exact overnemen. Zo heeft u het beste draagcomfort.

Zirkonia edelsteen
Deze ring heeft 5x zirkonia , een andere edelsteen of geen edelsteen is natuurlijk ook mogelijk. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden bij onze klantenservice.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.

  • Deze ring met vingerafdruk is ook leverbaar in goud, prijs op aanvraag.
D E T A I L S
materiaal sterling zilver
ringbreedte 10mm
zirkonia 5x
ringmaten 16 t/m 20mm

contactinformatie

Ring in Sterling zilver + vingerafdruk + 5x zirkonia heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ring in Sterling zilver + vingerafdruk + 5x zirkonia
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Ring in Sterling zilver + vingerafdruk + 5x zirkonia