opc_loader

Menu

Ring in zilver met twee over elkaar lopende banen

Artikelnr: N231

Ring met twee over elkaar lopende banen in zilver

Ring met een markante vormgeving en plaats voor een mooie afdruk, dat kan zijn een vingerafdruk of een symbool zoals bijvoorbeeld een sterrenbeeld. De ring in Sterling zilver is leverbaar in de gangbare ringmaten bij Gedenk Idee Memorialshop vanf 159 Euro.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Afwerking

Graveertekst

Ringmaten in mm

Tekstgravure

159,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
ongeveer 4 weken
Materiaal
925 sterling zilver + topaaas
Graveerbaar
beperkt
Formaat
breedte: max 7,5mm

Ring met twee over elkaar lopende banen in Sterling zilver.

Deze ring is gemaakt door een Nederlandse edelsmid in Sterling zilver, dit heeft een zuiverheid van 92,5% puur zilver. Op de ring komt een uitsnede van een vingerafdruk, deze (digitale) afdruk kunt u eenvoudig uploaden tijdens de bestelling. Deze klassieke zilveren ring is leverbaar in de gangbare ringmaten.

Vingerafdruk
Bij een digitale afdruk kunt u dit bestand eenvoudig uploaden bij de bestelling. Er bestaan ook afdrukken in rubber, was of op papier, deze kunt u ons toesturen met PostNL Hiervoor adviseren wij een aangetekende postzending zodat u zeker weet dat deze dierbare herinnering bij Gedenk Idee correct wordt aangeboden. U kunt ook langskomen in onze winkel in Zeeland en de afdruk persoonlijk overhandigen !
- Voor een vingerafdruk in inkt: Scant u deze in met minimaal 300dpi
- Foto: een duidelijke en scherpe foto het liefst bij daglicht.
vingerafdrukken

Ringmaat
Deze ring is leverbaar in de ringmaten 16 t/m 21mm , op verzoek kan dat ook met kwartmaten (.25mm). Ringmaten kunt u eenvoudig laten opmeten bij elke juwelier, ook kunnen wij van een bestaande ring, de ringmaat exact overnemen. Zo heeft u het beste draagcomfort.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.

  • Deze ring is ook leverbaar in 14k geelgoud, prijs op aanvraag.
     
D E T A I L S
materiaal zilver + zirkonia
ringbreedte max. 7.5mm
zirkonia geen
ringmaten 16 t/m 21mm

contactinformatie

Ring in zilver met twee over elkaar lopende banen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ring in zilver met twee over elkaar lopende banen
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Ring in zilver met twee over elkaar lopende banen