opc_loader

Menu

Ring met vingerafdruk 4mm breed + 3mm smaragd

Artikelnr: D090

Vingerafdruk ring in zilver met een 4mm smaragd. Deze zilveren ring is 4mm breed, de smaragd is gezet in een rond zetkastje. Aan weerszijden van de edelsteen wordt de vingerafdruk aangebracht. Dit mooie gedenksieraad is leverbaar in de gangbare ringmaten 16 tot en met 21mm.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Afwerking

Graveertekst

Ringmaten in mm

Tekstgravure

229,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
ongeveer 4 weken
Materiaal
925 sterling zilver + smaragd
Graveerbaar
beperkt
Formaat
breed 4mm

Vingerafdruk ring in zilver 4mm breed met 3mm smaragd edelsteen.

Deze ring is gemaakt door een Nederlandse edelsmid in Sterling zilver, dit heeft een zuiverheid van 92,5% puur zilver. Op de ring komt een uitsnede van een vingerafdruk, deze (digitale) afdruk kunt u eenvoudig uploaden tijdens de bestelling. Deze klassieke zilveren ring is leverbaar in de gangbare ringmaten.

Vingerafdruk
Bij een digitale afdruk kunt u dit bestand eenvoudig uploaden bij de bestelling. Er bestaan ook afdrukken in rubber, was of op papier, deze kunt u ons toesturen met PostNL Hiervoor adviseren wij een aangetekende postzending zodat u zeker weet dat deze dierbare herinnering bij Gedenk Idee correct wordt aangeboden. U kunt ook langskomen in onze winkel in Zeeland en de afdruk persoonlijk overhandigen !
- Voor een vingerafdruk in inkt: Scant u deze in met minimaal 300dpi
- Foto: een duidelijke en scherpe foto het liefst bij daglicht.
vingerafdrukken

Ringmaat
Deze ring is leverbaar in de ringmaten 16 t/m 21mm. Ringmaten kunt u eenvoudig laten opmeten bij elke juwelier, ook kunnen wij van een bestaande ring, de ringmaat exact overnemen. Zo heeft u het beste draagcomfort.

Smaragd
Deze ring heeft een synthetische smaragd edelsteen van 4mm in een rond zetkastje. Smaragd activeert het hart chakra en stimuleert liefde, inspiratie, openheid, oprechtheid, positiviteit,

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.

  • Deze ring is ook leverbaar in 14k geelgoud, prijs op aanvraag.
     
D E T A I L S
materiaal zilver + smaragd
ringbreedte 4mm
ringdikte 1.5mm

contactinformatie

Ring met vingerafdruk 4mm breed + 3mm smaragd heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ring met vingerafdruk 4mm breed + 3mm smaragd
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Ring met vingerafdruk 4mm breed + 3mm smaragd