opc_loader

Menu

Ring in geelgoud met design ontwerp + vingerafdruk

Artikelnr: N060

Organnische ring in geelgoud met vingerafdruk

Ring met een markante vormgeving en plaats voor een mooie afdruk, dat kan zijn een vingerafdruk of een symbool zoals bijvoorbeeld een sterrenbeeld. De ring in 14k geelgoud is leverbaar in de gangbare ringmaten bij Gedenk Idee Memorialshop vanaf 659 Euro.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Afwerking

Graveertekst

Ringmaten in mm

Tekstgravure

679,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
ongeveer 4 weken
Materiaal
14k geelgoud
Graveerbaar
beperkt
Formaat
max 8mm breed

Ring in geelgoud met vingerafdruk.

Deze ring is gemaakt door een Nederlandse edelsmid in 14k geelgoud. Op de ring komt een uitsnede van een vingerafdruk, deze (digitale) afdruk kunt u eenvoudig uploaden tijdens de bestelling. Deze klassieke zilveren ring is leverbaar in de gangbare ringmaten.

Vingerafdruk
Bij een digitale afdruk kunt u dit bestand eenvoudig uploaden bij de bestelling. Er bestaan ook afdrukken in rubber, was of op papier, deze kunt u ons toesturen met PostNL Hiervoor adviseren wij een aangetekende postzending zodat u zeker weet dat deze dierbare herinnering bij Gedenk Idee correct wordt aangeboden. U kunt ook langskomen in onze winkel in Zeeland en de afdruk persoonlijk overhandigen !
- Voor een vingerafdruk in inkt: Scant u deze in met minimaal 300dpi
- Foto: een duidelijke en scherpe foto het liefst bij daglicht.
vingerafdrukken

Ringmaat
Deze ring is leverbaar in de ringmaten 16 tot en met 21mm , op verzoek kan dat ook met kwartmaten (.25mm). Ringmaten kunt u eenvoudig laten opmeten bij elke juwelier, ook kunnen wij van een bestaande ring, de ringmaat exact overnemen. Zo heeft u het beste draagcomfort.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.

  • Deze ring is ook leverbaar in Sterling zilver.
     
D E T A I L S
materiaal 14k geelgoud
ringbreedte max. 8mm
ringmaten 16 t/m 21mm

contactinformatie

Ring in geelgoud met design ontwerp + vingerafdruk heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ring in geelgoud met design ontwerp + vingerafdruk
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Ring in geelgoud met design ontwerp + vingerafdruk