opc_loader

Menu

Zegelring in Sterling zilver + vingerafdruk in Onyx

Artikelnr: S028

Ring in Sterling zilver met vingerafdruk in Onyx

Deze zegelring van Sterling zilver heeft een vingerafdruk geplaatst in een vierkante Onyx steen. Het is een markante ring met een ingelegde onyxsteen. Voor de gravering is een scherpe vingerafdruk aanbevelenswaardig, de ring is leverbaar in de ringmaten 19 tot en met 21.5mm bij Gedenk Idee.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Afwerking

Graveertekst

Ringmaten in mm

Tekstgravure

149,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
ongeveer 4 weken
Materiaal
925 sterling zilver + onyx
Graveerbaar
beperkt
Formaat
breedte = 10,5mm

Ring in Sterling zilver met vingerafdruk in Onyx.

Deze ring is gemaakt door een Nederlandse edelsmid in Sterling zilver, dit heeft een zuiverheid van 92,5% puur zilver. In de ring komt een uitsnede van een vingerafdruk geplaatst in Onyx, deze (digitale) afdruk kunt u eenvoudig uploaden tijdens de bestelling. Deze zilveren ring heeft een bijzonder uiterlijk door de aanwezigheid van een donkere vierkante Onyx steen welke is ingelegd in de zilveren ring.

Vingerafdruk
Bij een digitale afdruk kunt u dit bestand eenvoudig uploaden bij de bestelling. Er bestaan ook afdrukken in rubber, was of op papier, deze kunt u ons toesturen met PostNL Hiervoor adviseren wij een aangetekende postzending zodat u zeker weet dat deze dierbare herinnering bij Gedenk Idee correct wordt aangeboden. U kunt ook langskomen in onze winkel in Zeeland en de afdruk persoonlijk overhandigen !
Voor een vingerafdruk in inkt:
Scant u deze in met minimaal 300dpi
Foto: een duidelijke en scherpe foto en bij voorkeur met daglicht.
vingerafdruk

Ringmaat
Deze ring is leverbaar in de ringmaten 19 tot en met 21.5mm. Ringmaten kunt u eenvoudig laten opmeten bij elke juwelier of kom bij ons op bezoek in Zeeland.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.
 

D E T A I L S
materiaal sterling zilver + onyx
ringbreedte 10,5mm
ringmaten 19 t/m 21.5mm

contactinformatie

Zegelring in Sterling zilver + vingerafdruk in Onyx heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Zegelring in Sterling zilver + vingerafdruk in Onyx
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Zegelring in Sterling zilver + vingerafdruk in Onyx