opc_loader

Menu

Zegelring in Sterling zilver + vingerafdruk + 6x zirkonia

Artikelnr: U021ZK

Zegelring Sterling zilver met vingerafdruk

Deze zegelring van Sterling zilver heeft een vingerafdruk geplaatst in een afgeschaafd vlak. Het is een markante ring leverbaar in 4 verschillende breedte maten elk voorzien van 6x zirkonia, op de ring wordt geplaatst een vingerafdruk of ean andere tekening naar keuze. De ring is leverbaar in de gangbare ringmaten bij Gedenk Idee.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Afwerking

Formaat gedenksieraad

Graveertekst

Ringmaten in mm

Soort letters

239,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
ongeveer 4 weken
Materiaal
925 sterling zilver + 6x zirkonia
Graveerbaar
beperkt
Formaat
naar keuze

Ring met vingerafdruk in zilver + zirkonia.

Deze ring is gemaakt door een Nederlandse edelsmid in Sterling zilver, dit heeft een zuiverheid van 92,5% puur zilver. Op de ring komt een uitsnede van een vingerafdruk, deze (digitale) afdruk kunt u eenvoudig uploaden tijdens de bestelling. Deze zilveren ring heeft een bijzonder uiterlijk door de gravering van de vingerafdruk op een afgeschaafd oppervlak aan de bovenzijde met aan weerszijden 2x3 zirkonia. De ring is leverbaar in 3 breedtematen: 4, 6 en 8mm.

Vingerafdruk
Bij een digitale afdruk kunt u dit bestand eenvoudig uploaden bij de bestelling. Er bestaan ook afdrukken in rubber, was of op papier, deze kunt u ons toesturen met PostNL Hiervoor adviseren wij een aangetekende postzending zodat u zeker weet dat deze dierbare herinnering bij Gedenk Idee correct wordt aangeboden. U kunt ook langskomen in onze winkel in Zeeland en de afdruk persoonlijk overhandigen !
- Voor een vingerafdruk in inkt: Scant u deze in met minimaal 300dpi
- Foto: een duidelijke en scherpe foto en bij voorkeur bij daglicht.
vingerafdrukken

Zirkonia edelsteen
Deze ring heeft 6x zirkonia , een andere edelsteen of geen edelsteen is natuurlijk ook mogelijk. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden bij onze klantenservice.

Ringmaat
Deze ring is leverbaar in ringmaten 16 tot en met 21mm, op verzoek kan dat ook met kwartmaten (.25mm). Ringmaten kunt u eenvoudig laten opmeten bij elke juwelier. Ook kunnen wij van een bestaande ring, de ringmaat exact overnemen. Zo heeft u het beste draagcomfort.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.

  • Deze zegelring is ook leverbaar in 14k geelgoud, prijs op aanvraag.
     
D E T A I L S
materiaal zilver + zirkonia
small 4mm / 1.5mm dik
medium 6mm / 1.5mm dik
large 8mm / 1.5mm dik
ringmaten 16 t/m 21mm

contactinformatie

Zegelring in Sterling zilver + vingerafdruk + 6x zirkonia heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Zegelring in Sterling zilver + vingerafdruk + 6x zirkonia
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Zegelring in Sterling zilver + vingerafdruk + 6x zirkonia