opc_loader

Menu

Armband in zilver Rosé-Plated met ronde askamer en zirkonia

Artikelnr: BL006

Zilveren gevlochten armband Rosé-Plated met zirkonia rondom de askamer

Een gedenksieraad van SeeYou gedenksieraden met een ronde askamer omring door zirkonia. Een beetje crematie-as wordt aangebracht in de askamer en zichtbaar gedragen op deze gevlochten armband van zilver.

SY harskleuren

239,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
zilver + zirkonia
Inhoud
symbolisch
Formaat
armband = 3.5mm

Armband in zilver Rosé-Plated met ronde askamer omring door zirkonia.

Een mooi gedenksieraad waarbij de crematie-as subtiel maar wel zichtbaar wordt gedragen in de ronde askamer in het midden van de armband. Bij dit gedenksieraad wordt een kleine hoeveelheid crematie-as geplaatst in de askamer. 

Deze crematie-as wordt door ons vermengd met een speciale epoxy hars welke wordt uitgehard met een UV-lamp. Hierdoor ontstaat een prachtige, glanzende en doorzichtige afwerking. Een kleine hoeveelheid crematie-as (een theelepeltje) voor de vervaardiging van deze armband is voldoende. U kunt dit opsturen met PostNL (aangetekende postzending) of, zoals u wenst, langsbrengen bij ons op kantoor in Zeeland.

De standaard lengte van deze armband is 18 centimeter. Bij een polsmaat tussen de 16 cm en 19.5 cm zal deze armband comfortabel zitten. We kunnen de armband helaas niet inkorten, maar wel verlengen. Heeft u een grotere maat nodig, dan voorzien wij de armband van een verlengketting op de juiste maat.

Polsmaat opmeten:
Om de armband op de juiste maat te kunnen maken hebben we uw aangesloten polsmaat nodig (net achter de knokkel). De polsmaat kunt u het beste opmeten met een meetlint. Wij houden er rekening mee dat we extra speling moeten berekenen zodat de armband voor u comfortabel zit.
 

D E T A I L S
materiaal zilver + zirkonia
breedte armband 3,5mm
breedte askamer 12mm

contactinformatie

Armband in zilver Rosé-Plated met ronde askamer en zirkonia heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Armband in zilver Rosé-Plated met ronde askamer en zirkonia
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Armband in zilver Rosé-Plated met ronde askamer en zirkonia