opc_loader

Armband in zilver met lederen bandje + askamer

Artikelnr: BG010

Armband in leer met Open askamer

Een gedenksieraad van SeeYou gedenksieraden met een askamer op zilveren sluitstuk. Een beetje crematie-as wordt aangebracht in de askamer en zichtbaar gedragen op deze lederen armband. Het leer is leverbaar in verschillende kleuren.

Polsmaat in cm

SeeYou leersoorten

SY harskleuren

249,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Weerbestendig
Niet mee gaan zwemmen
Formaat
bandbreedte = 10mm
Materiaal
leer + zilver
Inhoud
symbolisch

Armband 10mm breed met open askamer op zilver.

Een mooi gedenksieraad waarbij de crematie-as subtiel maar wel zichtbaar wordt gedragen in een askamer op het zilveren stuk. Bij dit gedenksieraad wordt een kleine hoeveelheid crematie-as geplaatst in de askamer. 

Deze crematie-as wordt door ons vermengd met een speciale epoxy hars welke wordt uitgehard met een UV-lamp. Hierdoor ontstaat een prachtige, glanzende en doorzichtige afwerking. Een kleine hoeveelheid crematie-as (een theelepeltje) voor de vervaardiging van deze armband is voldoende. U kunt dit opsturen met PostNL (aangetekende postzending) of, zoals u wenst, langsbrengen bij ons op kantoor in Zeeland.

Bij deze armband is keuze uit verschillende leersoorten, de kleurvoorbeelden zijn groot weergegeven op de pagina met Extra informatie.

Polsmaat opmeten:
Om de armband op de juiste maat te kunnen maken hebben we uw aangesloten polsmaat nodig (net achter de knokkel). De polsmaat kunt u het beste opmeten met een meetlint. Wij houden er rekening mee dat we extra speling moeten berekenen zodat de armband voor u comfortabel zit.

  • let op: lederen banden zijn niet bestand tegen water.

contactinformatie

Kleurvoorbeelden van het leer

Armband in zilver met lederen bandje + askamer heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Armband in zilver met lederen bandje + askamer
Review plaatsen

Meest recente reviews