opc_loader

Menu

Ring van zilver met ronde askamer

Artikelnr: RG033

Ring van zilver met platte scheen en ronde askamer, dit gedenksieraad is ontworpen door edelsmid Rob Leurs. Een beetje crematie-as wordt aangebracht in de ronde askamer aan de bovenzijde van de ring. Deze ring van Sterling zilver kunt u niet zelf voorzien van as, dat doen wij graag en kosteloos voor u. De ring is leverbaar in een beperkt aantal ringmaten.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst

Ringmaten SY in mm

SY harskleuren

SY lettertype

165,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
925 Sterling zilver
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Formaat
scheen=3mm / askamer=11mm

Ring met 3mm scheen en ronde askamer.

Een mooie SeeYou ring met een strakke scheen van 3mm naar een ontwerp van edelsmid Rob Leurs, hierbij wordt klein beetje crematie-as aangebracht in de ronde askamer. Deze crematie-as wordt door ons vermengd met een speciale epoxyhars, deze hars wordt uitgehard met een speciale UV lamp bij Gedenk Idee. Hierdoor ontstaat een prachtige, glanzende en doorzichtige afwerking. 

Een kleine hoeveelheid crematie-as (een theelepeltje) voor de vervaardiging van deze gedenksieraad is voldoende. U kunt dit opsturen met PostNL (aangetekende postzending) of, zoals u wenst, langsbrengen bij ons op kantoor in Zeeland. Neemt u gerust contact voor advies. Deze ring in Sterling zilver is leverbaar in een beperkt aantal ringmaten. 

Ringmaat
Alle maten kleiner dan 16mm en groter dan 19.75mm worden speciaal gemaakt. Hier zit een levertijd op van 6 weken en vermaak-kosten van €40. 

Harskleur
De ronde askamer is leverbaar in verschillende kleuren, de hars wordt gemengd samen met een kleine hoeveelheid crematie-as.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruimte hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. De gravering wordt vakkundig verricht door de edelsmid met een extra levertijd van ca. 2 weken.

Graveer mogelijkheden (prijs op nacalculatie):

  • Naam (+ €15 voor één woord. €5 per ieder volgend woord)
  • Datum (+ €15)
  • Handgeschreven tekst (+ €30 tot zes letters. €2.50 per iedere volgende letter)
  • Initialen (+ €10)
  • Pootafdruk (+ €40)
  • Symbolen: hart
  • ster - kruis - &-teken- infinity
     


beschikbare lettertypes

Ring van zilver met ronde askamer heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ring van zilver met ronde askamer
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Ring van zilver met ronde askamer

Laatst bekeken items