opc_loader

Gedenksteen Bergen 30x40cm met bronzen landschap en duiven

Artikelnr: A53-bergen

Gedenksteen 30x40cm Bergen op sokkel met huisje + vogels in brons. De steen heeft een uitsnede met bomen en geeft voldoende ruimte voor een mooie tekst. Deze gedenksteen is leverbaar in 6 kleuren natuursteen, de tekst wordt gegraveerd in het monumentje, hierbij is keuze in verschillende tekstkleuren.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Kleur letters monument

Natuursteen kleuren

249,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Formaat
30x40cm
Materiaal
natuursteen + brons
Weerbestendig
geschikt voor buiten

Gedenksteen Bergen met bronzen landschap op platte sokkel.

Dit mooi vormgegeven gedenksteen is leverbaar in verschillende kleuren graniet. De inkleuring van de gegraveerde letters is mogelijk in Oker, Wit en Zilver. Bladgoud is ook mogelijk, deze (meer)prijs is afhankelijk van het aantal letters. Na uw tekstopgave geven wij graag een kosten indicatie.

 Opgave van persoonlijke tekst

Uw persoonlkiojke tekst kunt u opgeven in het tekstveld wat volgt bij het afronden van de bestelling.
Na ontvangst van uw bestelling maken wij voor u een proefdruk met uw persoonlijke tekst en wellicht bijzondere wensen. Neemt u hiervoor gerust met ons (telefonisch) contact op.
Eventuele correcties na de eerste drukproef verwerken wij voor een nieuwe drukproef. Veel is mogelijk, echter bij heel veel tekst wordt het wat lastig om dit passend te maken. Na uw akkoord van de toegezonden proefdruk wordt de gedenksteen in productie genomen, de levertijd na uw akkoord is ongeveer 10 tot 15 werkdagen.

Lettertype:
Er zijn vele lettertypes mogelijk, voor het maken van een keuze kunt u de lettertypes bekijken bij: Extra informatie

Kleuren natuursteen
Natuursteen is een natuurproduct en leverbaar in verschillende kleuren. In het keuze menu kunt u een kleurkeuze aangeven, deze natuursteenkleuren zijn hieronder weergegeven.

Marlin    Jasberg
Mass Blue MultiColor
Himalaya Pardiso

contactinformatie

Lettertypes:

Gedenksteen Bergen 30x40cm met bronzen landschap en duiven heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Gedenksteen Bergen 30x40cm met bronzen landschap en duiven

Meest recente reviews

,