opc_loader

Menu

Gedenksteen 30x32cm op sokkel met bronzen bloemen

Artikelnr: A19-bloemen

Gedenksteen 30x32cm met bronzen bloemen en een gebeitelde rand. De grafsteen heeft aan de linkerzijde een bronzen decoratie, de rechterzijde is geschikt voor een mooie tekst. Deze gedenksteen op een plat voetstuk is leverbaar in 6 kleuren natuursteen, waarbij de tekst gegraveerd wordt in het monument.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Kleur letters monument

Natuursteen kleuren

199,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
natuursteen + brons
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Formaat
30x32cm

Gedenksteen met bronzen bloemen op sokkel.

Deze gedenksteen kenmerkt zich door een hartvorm aan de bovenzijde, het monumentje staat stevig geplaatst op een platte sokkel. Dit grafmonument is leverbaar in verschillende kleuren natuursteen, hierbij is de inkleuring van de gegraveerde letters mogelijk in Oker, Wit of Zilver. Bladgoud is ook mogelijk, deze optie heeft echter een meerprijs afhankelijk van het aantal letters. Na uw tekstopgaaf geven wij hiervoor graag een kosten indicatie.

 Opgave van persoonlijke tekst

De tekst voor op de gedenksteen kunt u opgeven in het tekstveld wat automatisch volgt bij het afronden van de bestelling.
Na ontvangst van uw bestelling maken wij voor u een ontwerp met uw tekst en wellicht bijzondere wensen, voor extra wensen kunt u altijd contact met ons opnemen.
Eventuele correcties na het eerste ontwerp verwerken wij voor u een aangepast nieuw ontwerp.
Veel is mogelijk, echter bij heel veel tekst wordt het wat lastig om dit passend te maken. Na uw akkoord van de toegezonden proefdruk wordt de gedenksteen in productie genomen, de levertijd na uw akkoord is ongeveer 10 tot 15 werkdagen.

Lettertype:
Onze steenhouwer gebruikt vele lettertype's,
voor het maken van uw keuze bieden wij een overzicht van beschikbare lettertype's op: Extra informatie
Tabblad met extra informtie

Teksten voor gedenksteen
Een mooie tekst voor op een gedenksteen is heel persoonlijk. Het is belangrijk dat de tekst goed leesbaar is op 1 tot 2 meter afstand, te veel tekst gaat vaak ten kosten van de leesbaarheid. De beschikbare ruimte is beperkt en soms is de hoeveelheid tekst te veel voor het gekozen monument.
Wij hebben voor u vele tekstvoorbeelden samengevat in een overzicht, klikt u hiervoor op onderstaand PDF icoon: 

Kleuren natuursteen
Natuursteen is een natuurproduct en leverbaar in verschillende kleuren. In het keuze menu kunt u een kleurkeuze aangeven, deze natuursteenkleuren zijn hieronder weergegeven.

Marlin    Jasberg
Mass Blue MultiColor
Himalaya Pardiso

klantenservice Gedenk Idee  - bel 0113 - 288387

Lettertypes:

Gedenksteen 30x32cm op sokkel met bronzen bloemen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Gedenksteen 30x32cm op sokkel met bronzen bloemen
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Gedenksteen 30x32cm op sokkel met bronzen bloemen